Candidatura Sant Lluís2

Un equip de persones ben preparades i competents en aspectes importants pel futur de Sant Lluís acompanyen a Teresa Borrás en la candidatura

.- Teresa Borrás defineix la candidatura com un grup de persones compromeses i honestes, amb ganes i molta capacitat de feina. Gent preparada i competent en les àrees que més fa falta activar a Sant Lluís

L’Assemblea del  PSOE  de Sant Lluís ha aprovat per unanimitat la llista completa amb la qual el Partit Socialista concorrerà a les eleccions municipals.

A la cap de llista Teresa Borrás l’acompanyaran un grup de persones que engloben els diversos àmbits preferents pels socialistes. La candidatura encarna la voluntat de presentar un projecte “molt real; basat en les necessitats de les persones; un projecte per donar solucions als problemes que hi ha a Sant Lluís.”

A partir de la candidatura que ha conformat Teresa Borrás amb els i les militants i simpatitzants del PSOE de Sant Lluís, la cap de llista exposa que la “primera i principal” prioritat són “les persones, en especial les que pateixen més dificultats.”

Uns altres àmbits també prioritaris per a les persones que conformen la candidatura socialista són la Cultura i l’Educació. En aquest darrer camp Borrás –mestre des de fa 27 anys- insisteix en la necessitat de “ser col•laboradors d'unes escoles dignes, d’uns mestres que viuen l’Educació i que amb la seva feina es guanyen el respecte de tots i totes.”  En l’àmbit cultural l’objectiu és el de  “tornar a donar a la Cultura el valor que té; és el tret que identifica un poble, fa caliu, reactiva les altres activitats. Sant Lluís s’ha de tornar a dirigir cap aquesta direcció.”

En relació al territori, Borrás emfatitza la necessitat de defensar el model territorial propi, un model que no només manté la idiosincràsia de Menorca i de Sant Lluís sinó que pot esdevenir un producte turístic de primer nivell. “La gent ve a gaudir de les caletes, de la mar neta. Ho hem de conservar. Però conservar no és deixar-ho fer, és tenir els camins i les parets seques aclarits; tenir el paisatge en condicions, pels qui ens visiten i pels nostres fills i filles que són els qui ho heretaran.”

Pel que fa a les formes, un altre aspecte prioritari per a Borrás i els companys i companyes de llista de Sant Lluís, el compromís socialista passa per la “necessitat ineludible de fomentar el diàleg i el consens.”

En definitiva la candidatura del PSOE de Sant Lluís a les eleccions combina experiència i joventut i està integrada per persones “preparades amb forts valors progressistes.” Una llista que ratifica la voluntat de Teresa Borrás de fer feina “amb totes les persones qui creiem en la política com un mitjà per afavorir als vesins i vesines,” del municipi.

Candidatura del PSOE Sant LLuís

 1. Teresa Borrás Atienza
 2. Adelaida Ponsetí Pons
 3. Antonio García Romero
 4. Silvia Pérez de la Vega
 5. Flowerence Wassong
 6. Antònia Camps Melià
 7. Ramón Herráiz Eichman
 8. Mandi Terrús Llopis
 9. David Fiol Juyent
 10. Juana Prieto Ardao
 11. Alberto Fernández García
 12. Maria Antònia Molina Seguí (Indepenent)
 13. Carolina Marqués Portella

Suplents

 1. Hèctor de la Viuda Borrás
 2. Carmen Esteban Pedrosa (Independent)
 3. María Pazos Calo
 4. Rosario Matilde Díaz Molina