SAMSUNG CAMERA PICTURES

Susana Mora presenta la seva precandidatura per encapçalar la llista socialista al Consell Insular de Menorca

La secretària general del PSOE Menorca i consellera d’Ordenació Territorial i Turística i presidenta del Consell Insular de Menorca, ha presentat avui la seva precandidatura per revalidar el govern d’esquerres i encapçalar la llista dels socialistes al Consell de Menorca, en el marc del procés de primàries de la formació i acompanyada per càrrecs orgànics i institucionals socialistes. 

Mora ha manifestat que es torna a presentar amb “més força, coratge i il·lusió per seguir construint una societat igualitària i plural on les oportunitats arribin a tots els menorquins i menorquines, sempre fent feina des del compromís i coordinació amb totes les institucions”. 

En aquest sentit, la precandidata socialista ha recordat que durant aquests anys de legislatura “hem recuperat drets i polítiques socials, hem ofert més oportunitats laborals que mai als nostres joves i majors de 45 anys, hem posat en marxa la rehabilitació de l’antic hospital Verge del Toro, hem promogut la construcció d’altres residències importants com a Maó i Es Castell i s’han ampliat les de Ferreries i Sant Lluís, entre moltes d’altres fites”. 

En definitiva, Susana Mora ha fet un balanç positiu del que ha suposat que els socialistes estiguin en govern dins les institucions i ha fet èmfasi en què “necessitam quatre anys més de legislatura per seguir construint una Menorca encara millor, per seguir consolidant projectes que milloren la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes i ser, com ho hem estat fins ara, l’ajuntament dels ajuntaments, ajudant-los a impulsar polítiques i serveis per al seu bon i correcte funcionament”. 

Quant al calendari establert, pel que fa als municipis majors de 20.000 habitants, Maó i Ciutadella, les precandidatures hauran de procedir a la recollida d’avals entre la militància de l’11 al 23 de gener. En aquest punt, si només s’ha presentat una precandidatura i el recompte d’avals és vàlid es proclamaria oficialment la candidatura entre el 24 i el 25 de gener. Ara bé, els municipis menors de 20.000 habitants tenen fins dia 3 de març per presentar candidatura.