foto votacions2

Susana Mora, Noemí Camps i Vicenç Tur es registren per ser precandidats al Consell, Ciutadella i Maó

 

IMG_1939IMG_1923IMG_1948

 

 

 

 

 

Comunicat de la Comissió de Garanties del procés de primàries per a les candidatures a les eleccions als municipis de Maó i Ciutadella (els municipis de Menorca de més de 20.000 habitants, que segons determina el Reglament Federal de Primàries és on es poden celebrar primàries) i al Consell Insular de Menorca:

 

Iniciat el termini de presentació d’avals avui dia 3 de novembre de 2014, es verifica que s’han produït les següents entrades al registre del PSOE  Menorca per formalitzar la voluntat de ser candidats

 

.- Susana Mora Humbert ha formalitzat registre per ser candidata a la presidència del Consell de Menorca.

 

.- Vicenç Tur Martí ha formalitzat registre per ser candidat a la Batlia de Maó.

 

.- Noemí Camps Villalonga ha formalitzat registre per ser candidata a la Batlia de Ciutadella.

 

Per tal de poder ser proclamats com a candidats les persones interessades tenen fins al dia 17 de novembre per presentar avals que representin el 20% dels/les militants de l’agrupació que els correspongui en el cas de Ciutadella i Maó i de tots els i les militants de Menorca en el cas del Consell Insular

 

El dia 18 de novembre la Comissió de Garanties (formada per 7 membres escollits per els òrgans de govern del  Partit)  verificarà els avals i farà la proclamació provisional de precandidats/es. Després s’obre un període que de 4 dies per poder presentar recurs. Finalment el dia 22 de novembre es durà a terme la proclamació definitiva dels aspirants a candidats/es. Si només hi ha un precandidat/a, el mateix dia 22 la Comissió de Garanties el proclamarà oficialment candidat/a.

 

Si la Comissió de Garanties ha proclamat dos o més precandidats en algun d’aquests àmbits, s’obrirà un període de campanya, entre el 23 i el 29 de novembre, amb els i les militants del PSOE Menorca i de les Agrupacions de Maó i Ciutadella, respectivament.

 

En cas d’haver-hi més d’un aspirant a candidat/a, el dia 30 de novembre es procediria a la votació i el dia 1 de desembre la Comissió de Garanties proclamaria el guanyador/a provisional. Immediatament s’obre un període de 4 dies per presentar recurs i, finalment el dia 5 de desembre es procediria a la proclamació oficial dels candidats/es a la Presidència del Consell de Menorca i a les batlies de Maó i Ciutadella.

 

 

 

 

Constanza Navarro Romero

Presidenta de la Comissió de Garanties del PSOE Menorca