eleccions

Susana Mora: “Menorca ha tornat a sortir al carrer i ha dit que vol seguir avançant per l’esquerra”

El Partit Socialista ha revalidat presidència al Consell Insular de Menorca i també al Govern de les Illes Balears, ha recuperat batlies tan importants com les de Maó, Sant Lluís i Es Castell i s’ha revalidat la d’Es Mercadal. Pel que fa als municipis que els i les socialistes no han aconseguit liderar els ajuntaments, Susana Mora ha apuntat que, en qualsevol cas, “tots els vots rebuts suposen vots de confiança en un projecte conjunt socialista que no pot fer res més seguir creixent”. 

“Menorca ho ha tornat a fer, Menorca ha tornat a sortir al carrer i ha dit que vol seguir avançant per l’esquerra” i que, dins aquesta esquerra, “vol que el Partit Socialista lideri les polítiques de progrés d’aquesta Illa durant els propers 4 anys” ha destacat la candidata a la presidència del Consell.

Per acabar, Mora ha afegit que “volem construir un projecte de futur i, amb aquest objectiu, s’ha confiat en el Partit Socialista a governar el Consell, el Govern i també els nostres municipis recuperant batlies importants per als menorquins i menorquines”. Tot aquest èxit, però, “ha estat fruit de la feina d’un equip magnífic, un equip de persones que s’han deixat la pell per explicar quin és el projecte socialista, i així, Menorca seguirà sempre endavant”. 

Per la seva part, el cap de llista al Parlament de les Illes Balears, Marc Pons, ha afegit que “aquests tan bons resultats han estat fruit de quatre anys intensos de govern autonòmic, de bona gestió, de polítiques progressistes i que, el més important, és que la gent ho ha sabut entendre”. 

En definitiva, aquest bon clima és i serà sempre gràcies a la confiança i al suport de tanta gent que ha dit alt i clar que només amb polítiques socialistes es poden aconseguir fites importantíssimes per a la societat i que, per aquest camí, és com es canvien les coses a millor i es fa la vida més fàcil a tots i totes.