Envant Menorca 4

Susana Mora: "les eleccions que encaram van dels drets i llibertats de tothom"

El PSOE Menorca va presentar ahir matí la precampanya de la candidatura de Susana Mora a la presidència del Consell Insular sota l’eslògan “Envant, Menorca! Les teves idees són les que mouen la Menorca del futur”. En aquest sentit, s’ha habilitat una pàgina web perquè, qui vulgui, pugui deixar les seves idees, suggeriments i propostes per seguir construint, junts i juntes, una Menorca encara millor.  

La candidata socialista, Susana Mora, va començar el seu discurs explicant que “avui donam el tret de sortida perquè el partit socialista surti al carrer a explicar que volem seguir avançant en termes de prosperitat i de benestar, volem que la gent gran que tan ha fet per tots i totes, puguin viure millor, i que els nostres joves, tinguin un futur d’esperança i d’oportunitats”. 

A més, “també volem que l’economia segueixi creixent amb el turisme en el centre de la mateixa, una economia diversa i amb un creixement sostenible que permeti la redistribució de riquesa que tots i totes les socialistes sempre hem reivindicat, i volem, de la mateixa manera, que el nostre territori segueixi essent preservat”.

Per tot açò, “necessitam ser tants com ho érem aquest divendres a la manifestació en motiu del dia de la dona per reivindicar el que la dreta banalitza i ridiculitza. Diuen que la violència de gènere és una més, una violència com les altres, però no hi ha altra violència que tengui per objecte a la dona, i açò els i les socialistes ho hem de dir alt i clar”.

Precisament, les eleccions que encaram “van dels drets i llibertats de tothom, no van de debats territorials, no van entorn a la lluita entre la vella i la nova política, van de seguir lluitant per la igualtat arreu, i d’açò, els i les socialistes en sabem molt”.

Per acabar, Susana Mora va explicar que “seguirem reivindicant davant governi qui governi, però les properes eleccions generals del 28 d’abril, estic convençuda les guanyarà Pedro Sánchez, perquè després de 7 anys de paràlisi del govern del Partit Popular, ha fet més en 8 mesos el Partit Socialista que el que va fer Mariano Rajoy”. 

Per la seva part, el candidat a la batllia de Maó, Héctor Pons, va posar de manifest que “tres dels principals reptes que seguirem abordant quan el Partit Socialista recuperi Maó, són l’emergència social, l’atenció a l’envelliment de la població i fomentar el dret a l’habitatge”. Noemí Camps, candidata socialista a l’Ajuntament de Ciutadella, va exposar que “hem aconseguit recuperar un centre d’alzheimer importantíssim per al nostre municipi, i també hem fet possible posar en marxa programes d’ocupació que posa a les persones al centre de les nostres polítiques”.