19449225_10211660741507415_481315133_o

Susana Mora: “la base del partit socialista és la unitat, així com respectar la diversitat pròpia de la militància”

Vicepresidenta primera i consellera al Consell Insular, Susana Mora encara dos moments importants: presidir la màxima institució a Menorca i el partit socialista com a secretària general

 

Susana Mora, precandidata a liderar el PSOE Menorca, ha explicat avui en roda de premsa els motius pels quals s’ha presentat com a candidata a la Secretaria General del partit a l’Illa i que, fonamentalment, es basen en dos principals objectius. El primer, “es basa en què el futur del partit passa per la consolidació d’un partit unit al qual, sobretot, es respecti la diversitat pròpia de la nostra militància”, és a dir, “conformar un equip des de la diversitat i l’equilibri territorial però també tenint en compte les sensibilitats que conformen les persones que formen part d’aquest projecte polític”. El segon, “la construcció d’un projecte sòlid que ha passat per la redacció de la ponència marc del PSOE Menorca, document que ara es troba en fase de presentació d’esmenes, i que ha estat totalment participada i consensuada”.

 

En aquesta línia, a partir del 39 Congrés Federal on es va elegir el secretari general del partit, Pedro Sánchez, i es va constituir la nova executiva que representarà els i les socialistes, “entrem en una etapa que torna a il·lusionar i motivar, i que alhora genera un punt d’esperança a tots els nostres companys i companyes, però sobretot a la ciutadania”.

 

A partir d’aquí, és un moment “ideal” per fer “replantejaments” del que ha estat el projecte del partit durant aquests darrers anys i “anar cap a un mateix camí tots junts”. Precisament, és dins d’aquest escenari que “present la meva precandidatura, motivada per tota la situació que es viu actualment, però sense deixar enrere el passat”. Així, fa dos anys Susana Mora va obtenir el recolzament per tots els companys i companyes de partit per “poder liderar el projecte socialista al Consell Insular de Menorca, una confiança que em van donar en aquell moment i que ara també recullo per poder presidir, amb compromís i il·lusió, el PSOE Menorca”.

 

Així, Susana Mora afronta aquesta nota etapa amb responsabilitat i grans reptes per assolir, sense oblidar que “gràcies a tota la confiança, ànim i suport que he rebut de part de tot el meu equip, el projecte es podrà fer realitat”.