Acte final de campanya

Susana Mora: “El proper 26 de maig cap vot socialista ha de quedar-se a casa si volem que la societat avanci”

El PSOE Menorca tanca la campanya electoral amb actes a tots els municipis fent un balanç positiu de la feina feta, però amb la convicció que res no està decidit i que aquest diumenge és fonamental tornar a omplir les urnes de vots progressistes si volem que la societat avanci. Els i les socialistes hem centrat la campanya en explicar allò que hem fet, allò que volem fer i, sobretot, escoltar als ciutadans i ciutadanes. 

La candidata al Consell, Susana Mora, ha recordat que aquesta és la segona campanya electoral en poques setmanes. “Acabam una campanya intensa que els i les socialistes hem aprofitat per sortir a peu de carrer i explicar als menorquins i menorquines quin és el projecte que tenim per Menorca: un futur sostenible, amb igualtat d’oportunitats i de prosperitat”, i ha afegit que “aquest diumenge haurem de decidir quin model d’Illa volem: si volem seguir caminant cap el futur construint una Menorca tots junts i juntes o si volem retrocedir”. Per acabar, ha explicat que “el passat 28 d’abril Menorca ja va xerrar i va dir que volia seguir avançant per l’esquerra, però aquest pas no haurà servit de res si dia 26 de maig no ens tornam a mobilitzar per tornar a demostrar que volem una societat plural, diversa, feminista i respectuosa amb els nostres drets i llibertats”. 

A la present campanya electoral, i amb el desig que el 26 de maig es repeteixin uns bons resultats, hem explicat uns projectes que es passen: 

-      pel progrés, 

-      per la consolidació de drets i llibertats, 

-      per la sostenibilitat

-      per un model territorial equilibrat que respongui a les necessitats de Menorca, 

-      per unes polítiques que posin en valor la Reserva de la Biosfera, 

-      per una illa plena d’energia neta, 

-      per la dignitat dels nostres conciutadans, per una educació pública i de qualitat,

-      per una sanitat cada vegada més propera a qui la necessita, 

-      per una illa d’oportunitats per a tothom, els joves, els majors, els que vivim aquí i els que han hagut de partir,

-      per polítiques de diàleg, que defugin la crispació,

-      per una illa on tots i totes tinguem les mateixes oportunitats, siguem com siguem, pensem com pensem, estimem com estimem.

Susana Mora ha afirmat que “el nostre projecte que beu de les polítiques progressistes que hem aplicat en tots els anys de governs socialistes o amb participació dels socialistes. Hem consolidat aquesta Menorca que estimam, admiram i que molts admiren i envegen, i que necessitam consolidar el proper diumenge. El projecte de present i de futur de Menorca es tria diumenge. Ni les enquestes, ni les eleccions del 28 d’abril ens serveixen. Allò que serveix és la voluntat de cadascú expressada diumenge omplint les urnes de vots socialistes”. 

“Que ningú no es pensi que ja ho tenim tot fet. Que cap vot quedi a ca seva. Ens hi jugam massa. Allò que vam aconseguir a Espanya ara fa un mes ho hem d’aconseguir el 26 de maig a Menorca”, ha conclòs la candidata a tornar presidir el Consell Insular, Susana Mora.