Prova Paint foto Terré2. Aplicant 'recortar' 10.05.2016

Ricard Terré Alonso serà el primer representant de Menorca a la candidatura socialista al Congrés

 

.- El Dr. Terré ocuparà el tercer lloc de la candidatura socialista per Balears
.- D’acord amb el seu compromís de continuar fent feina pel partit, Javier Tejero acompanyarà al cirurgià Ricard Terré en el nombre 7 de la llista

.- Respecte de la candidatura al Senat el Comitè Insular ha avalat l’acord per aprofundir en la possibilitat d’una llista conjunta de les forces d’esquerra, en coherència amb l’acció de govern de bona part de les administracions de Menorca i Balears

 

El Comitè Insular del PSOE Menorca ha escollit avui capvespre els representants menorquins a la candidatura al Congrés del PSIB-PSOE.

Els escollits per formar part de la candidatura al Congrés han estat: Ricard Terré Alonso (que ocuparà el nº3 de la llista electoral del PSIB-PSOE) i Javier Tejero Isla. Una elecció respecte de la qual el Secretari General Vicenç Tur ha volgut destacar que, de “la mateixa manera que Tejero en relació al sector educatiu, en Ricard Terré té un molt bon perfil –amb més de 30 anys de feina a la Sanitat Pública de Balears- per representar el que sempre ha reivindicat el PSOE, la defensa dels serveis públics.”

Després de la seva elecció per assentiment per part de l’òrgan de govern, el Dr. Terré –membre del Comitè Insular, però que mai ha ocupat cap càrrec electe- ha pres la paraula i ha expressat el seu total compromís i plena responsabilitat per tal de poder aportar tota la seva experiència per defensar els interessos de Menorca.

 

Senat
Pel que fa al Senat, el Comitè Insular ha avalat l’acord per aprofundir en la possibilitat d’assolir una llista conjunta de les forces d’esquerra, en coherència amb els acords i l’acció de govern de bona part de les administracions de Menorca i Balears.

A més l’òrgan de govern del PSOE Menorca també ha aprovat per assentiment les línies mestre, els eixos bàsics, que proposa el PSOE a l’hora de defensar Menorca a la Cambra Alta.  

 

 

CANDIDATURA AL CONGRÉS

Ricard Terré Alonso
 (1953). Nº3 candidatura.
.-Formació
Cirurgià ortopèdic, especialista en maluc.

Màster en administració sanitària.
.- Experiència Laboral

Metge del Mateu Orfila des de fa 30 anys.

 

Javier Tejero Isla (1953). Nº7 candidatura.

.-Formació
Llicenciat en psicologia i diplomat en criminologia.
.- Experiència Laboral

Actualment forma part de l’equip psicopedagògic de la Conselleria d’Educació
Anteriorment professor d’EGB
.- Experiència Política

Diputat al Parlament de les Illes Balears en la 3ª (91-95) i 4ª (95-97) legislatura
Director Insular de l’Administració General de l’Estat (2004-2011)