IMG_3514

Ratificada pel Consell Polític del PSIB les llistes del PSOE Menorca al Consell i Parlament

 

.- La cap de llista al Consell de Menorca, Susana Mora, explica que es tracta d’una candidatura equilibrada de persones que coneixen de primera mà els problemes que pateix Menorca i els seus ciutadans i ciutadanes.

 

“Des que vaig ser escollida candidata del PSOE al Consell, he fet feina per tal que la llista sigui el més equilibrada  possible; equilibrant perfils que responguin al que la ciutadania demana avui dia: persones properes que conegui de primera de mà els diferents problemes que té la societat, des de la perspectiva social, l’econòmica, l’educativa, la cultural...i que combinin experiència i renovació.” D’aquesta manera defineix la candidata del PSOE  Menorca a la presidència del Consell, Susana Mora, la llista de persones que l’acompanyen en la candidatura.

 

Mora també exposa com entre les sis primeres persones de la llista, “en tenim dues que ens donen l’equilibri –Santiago Florit i Mari Cabrisas-, tant a nivell d’experiència com de la serenor de l’edat que la gent jove que anem de nombre 1 –Susana Mora-, 4 –Miquel Company- i 5 –Bàrbara Torrent- també necessitem davora.”

 

La cap de llista insular també destaca els perfils de persones com el de Ramón Herráiz –molt implicat en el teixit associatiu de Menorca-, el caire “municipalista” de la regidora de Es Mercadal i Fornells Constanza Navarro; o de persones que vénen del món educatiu com ‘Nito’ Coll qui també va ser delegat territorial d’Educació.

 

En definitiva es tracta d’un “equip per governar; però si la ciutadania decideix posar-nos a l’oposició, serà un equip per fer una oposició forta, com es mereix la ciutadania. Però sortim a governar; creiem que el 24 de maig el PSOE té una gran oportunitat de ser escollit i així poder fer un gran equip de govern. Ho crec fermament, perquè l’equip que tinc és quasi immillorable;” ha conclòs la nombre 1 de la candidatura del PSOE  Menorca al Consell Insular, Susana Mora.

 

CANDIDATURA CONSELL INSULAR

1.- Susana Mora Humbert

2.- Santiago Florit Gomila

3.- Mari Cabrisas Pons

4.- Miquel Company Pons

5.- Bàrbara Inmaculada Torrent Bagur (Independent)

6.- Ramón Herráiz Eisman

7.- Constanza Navarro

8.- Joan  (Nito) Coll Pons

9.- Dolors Iglesias Gordillo

10.- José Carbonell (Independent)

11.- Sofia Wall Truyol

12.- Bienvenido Perea Villalonga

13.- Diana Carrasco Nardi (Independent)

 

SUPLENTS

S1.- José Reyes Bazalo

S2.- Antònia Camps Melià

S3.- Pere riudavets Fayas

 

 

CANDIDATURA REPRESENTACIÓ DEL PSOE MENORCA AL PARLAMENT

1.- María José Camps

2.- Damià Borràs

3.- Elena Baquero

4.- Marc Pons

5.- Sofia Wall (JSM)

6.- Javier Tejero

7.- Carmen Pérez de la Vega

8.- Pere Riudavets Fayas

9.- Anna Camps

10.- Bep Sintes

11.- Maria Borràs

12.- Miquel Mariano

13.- Carol Marquès

 

SUPLENTS

S1. Francisco Fernández Terrés

S2. Sheila Gordo (JSM)

S3. Nofre Janer

 

 

La Llista al Consell Insular de Menorca va ser aprovada pel Comitè Insular del PSOE Menorca amb 35 vots a favor i dues abstencions.

 

La llista al Parlament es va aprovar per unanimitat per l’Executiva Insular (òrgan responsable de la seva aprovació), que en va donar compte al Comitè Insular.

 

Totes dues llistes han estat aprovades per unanimitat pel Consell Polític del PSIB.