ferreries 2

Queta Camps presenta una candidatura “treballadora i lluitadora” pel bé de Ferreries

El PSOE Ferreries va presentar ahir vespre la candidatura que encapçala Queta Camps i que l’acompanyarà a les properes eleccions del proper 26 de maig amb l’objectiu de “millorar els resultats municipals perquè aquest equip de persones sap fer feina, és  treballador i lluitador”. 

La candidata socialista a l’Ajuntament de Ferreries, Queta Camps, va posar de manifest que “som un grup de persones del poble divers i representatiu, d’homes i de dones compromeses, feineres i amb il·lusió per dur endavant un projecte comú que té com a prioritat a les persones que farà avançar cap a una societat més justa i igualitària”.

Per altra banda, quant al programa electoral amb el qual es presenten els i les socialistes de Ferreries, s’estructura en quatre eixos principals: 

  1. Mobilitat i Urbanisme. Crear noves places d’aparcament en el centre del poble; la construcció d’un carril bici entre Ferreries i Cala Galdana; l’ampliació de la carretera de Cala Galdana per donar més seguretat als vianants; la millora dels parcs infantils i la millora de les zones verdes
  2. Economia i Turisme. Incentivar el petit comerç i oferir tot el suport per part de l’Ajuntament al producte diferenciador i fomentar la seva promoció
  3. Sostenibilitat i Medi Ambient. Fomentar les actuacions per aconseguir un major estalvi energètic i la transició cap a les energies renovables, tant a nivell públic com privat
  4. Serveis a les persones. S’estudiaran les necessitats d’ampliar l’ajuda a domicili i ampliar el centre de salut de Ferreries. 

Per últim, Queta va afegir que “tenim projecte i, sobretot, tenim a persones que el volen posar amb marxa, sempre des de la humilitat però amb la convicció necessària que els i les socialistes milloren la vida de les persones”.