22323902_10212601124216395_1114847405_o

Queta Camps ha estat reelegida com a Secretària General del PSOE Ferreries en assemblea extraordinària

El passat divendres dia 6 d’octubre, l’agrupació socialista de Ferreries va convocar una assemblea extraordinària dins del marc dels diferents processos orgànics que s’han de dur a terme a les agrupacions locals per tal de triar les noves direccions, així com també l’elecció dels membres del Comitè Insular.

 

En aquest sentit, la candidatura de l’Executiva Local ha va ser aprovada per unanimitat, així com també els membres que formaran part del Comitè Insular. Així, Queta Camps va ser reelegida de nou com a Secretària General de l’agrupació socialista a Ferreries; el secretari de Política Municipal serà Marc Pons i Juan Carlos secretari d’organització i membre del Comitè Insular, juntament amb Jaume Febrer .

 

Per la seva part, Queta Camps, va voler expressar el seu agraïment per haver estat reelegida com a secretària general de l’agrupació, “tot i que hi queda molta feina per fer, tant pels ciutadans i ciutadanes de Ferreries com pel poble, així com també per seguir amb el projecte socialista”.