IMG_2224

Presentació oficial de Susana Mora com a candidata del PSOE Menorca al Consell: Dissabte 29 de novembre a l’American Bar de Maó

Susana Mora Humbert es presenta públicament com a candidata del PSOE Menorca al Consell Insular de Menorca el dissabte dia 29 de novembre al Bar American Bar de Maó.

 
Des que el passat 3 de novembre formalitzés la seva precandidatura a les primàries del PSOE Menorca per escollir el candidat o candidata del partit a la presidència del Consell Insular, Mora ha fet una intensa feina de recollida d’avals. En concret en va sumar un total de 161 en només dues setmanes -més de la meitat del cens de militants amb dret a vot, quan el mínim se situava en un 20%-.

 
Durant aquest període de recollida d’avals Susana Mora ha visitat totes i cadascuna de les Agrupacions Locals del PSOE per exposar a la militància els motius que l’han portat a prendre la decisió d’intentar ser la cap de llista de la candidatura socialista a les eleccions al Consell de Menorca que se celebraran al maig de 2015.

 

Ara, un cop recollits aquests suports i certificats per la Comissió de Garanties del Procés de Primàries, Mora vol començar a detallar les seves motivacions i línies mestres del projecte polític que encapçalarà a tots els menorquins i menorquines.

 

Per iniciar aquesta nova passa Susana Mora Humbert i tot el PSOE Menorca volen convidar a tothom a assistir al seu acte de presentació que se celebrarà dissabte dia 29 a les 12 del migdia en un dels centres neuràlgics de Menorca: a la plaça Reial de Maó, a l’American Bar.