IMG_7116

Noemí Camps: “Presentam una llista de gent preparada, formada i amb experiència suficient com per governar l’Ajuntament de Ciutadella”

La candidata a l’Ajuntament de Ciutadella, Noemí Camps, ha presentat avui l’equip de persones que l’ha d’acompanyar a les eleccions del proper 26 de maig, i ho ha fet amb la presència de Iago Negueruela, Marc Pons i Susana Mora. 

Noemí Camps ha començat el seu discurs fent referència al fet que “estem molt contents dels resultats del 28 d’abril, uns resultats que van tenyir de vermell Menorca i van demostrar que Ciutadella és més socialista que mai”. 

“Per jo és un honor i una gran responsabilitat agafar el relleu de totes les persones que m’han precedit, i l’equip que avui presentam és una llista de gent preparada, formada i amb experiència, cada u des del seu àmbit”, ha destacat Camps. 

Quant a les línies programàtiques del programa amb el qual els i les socialistes de Ciutadella es presenten a les eleccions, són:

  1. Prioritzar els recursos destinats a mantenir i millorar els carrers del municipi i de les urbanitzacions
  2. Crear una oficina urbanística per desenvolupar el pla general i agilitzar tràmits
  3. Completar el carril bici, es garantiran aparcaments i es crearan xarxes de carrers que prioritzin les persones que van a peu
  4. Sòl públic per fer habitatges socials 
  5. Programes d’ocupació (joves i aturats de llarga durada)
  6. Ampliació del geriàtric (recuperació dependències clínia Menorca 2021)
  7. FCC (Òrgan dinamitzador i de participació de les entitats)
  8. Projecte escola de música i dur-lo a terme
  9. Línies d’actuació en matèria turística 
  10. Avançar cap a un municipi més sostenible, que aprofiti i gestioni eficientment els recursos naturals 

Per últim, la candidata socialista ha volgut emfatitzar en la idea que “estem del tot convençuts que el partit que millor pot atendre aquests reptes és el Partit Socialista i amb aquest gran equip” i ha conclòs que “hem de fer que el PSOE torni a liderar l’esquerra, que na Francina Armengol revalidi la presidència al Govern de les Illes Balears, que na Susana Mora torni a ser la pròxima presidenta del Consell de Menorca i que jo sigui la batlessa de Ciutadella”.