IMG_2686

Miquel Company presenta una proposta d’acord al plenari del Consell de suport al Club Marítim Maó sobre la gestió dels amarraments

El plenari del Consell Insular que se celebrarà avui debatrà una proposta d’acord de l’equip de govern presentada pel conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular, Miquel Company, per manifestar el suport al Club Marítim de Maó sobre la gestió dels amarraments al port de Maó.

 

El Club Marítim de Maó, entitat històrica, està treballant dia a dia per millorar el seu arrelament a la societat maonesa, especialment per facilitar l’accés a les activitats marítimes i esportives a tothom. Per desenvolupar aquesta important tasca, i per garantir la viabilitat i estabilitat del Club, esdevé imprescindible que sigui el propi Club el que hagi de gestionar els espais que li permetin dur a terme aquesta activitat.

 

En aquesta línia, Miquel Company ha explicat que, entre els punts d’acord d’aquesta proposta, hi destaca manifestar el suport a l’activitat del Club i destacar la seva vessant social i esportiva com a referent dels esports nàutics de la nostra ciutat. A més, s’insta a l’Autoritat Portuària de Balears a incorporar tots els tots els aspectes que estipula la llei per facilitat l’accés del Club Marítim a la gestió dels amarraments que havia gestionat tradicionalment. I, per últim, s’insta al Club Marítim de Maó a continuar incrementant la seva tasca social i a facilitar la incorporació de més persones a aquesta entitat que ha tenir, per damunt de tot, l’objectiu de facilitar l’accés dels menorquins i menorquines a l’activitat i a l’esport nàutics.