DSC_0354

L’Assemblea del PSOE Maó aprova la llista municipal que acompanyarà Vicenç Tur

.- La llista aprovada es caracteritza pel compromís social, la defensa dels valors progressistes, el contacte permanent amb la realitat actual i la vinculació dels seus integrants amb el teixit social de la ciutat

 

L’Assemblea del  PSOE  de Maó ha aprovat la llista completa amb la qual el partit socialista concorrerà a les eleccions municipals.

Al cap de llista Vicenç Tur –proclamat  per primàries a finals de novembre- l’acompanyaran un grup de persones que engloben els diversos àmbits preferents per als i les socialistes. Tur ha definit aquesta llista com a “renovada però que continua la feina de construcció d’alternativa que hem anat realitzant aquests 4 anys. Un grup que ha estat en permanent contacte amb la realitat. Persones compromeses dels diferents àmbits; amb un fort compromís social; vinculades a moltes de les entitats del municipi.”

 

El candidat socialista a la Batlia de Maó també ha destacat  que la llista està confirmada per persones amb “molta experiència veïnal i fundadors d’altres associacions de caràcter cultural.”

 

Una llista en la qual també hi ha dues regidores actuals, endemés de Vicenç Tur, “que donen bona compte de la feina d’aquests 4 anys d’oposició.”

 

En definitiva la candidatura combina experiència i joventut i s’integra amb persones “preparades amb forts valors progressistes. Una llista d’afiliats i independents que dóna també resposta al procés de clara obertura del partit. Una llista de persones que des de les seves diferents procedències estimen per igual Maó.”

 

La llista aprovada és la següent:

 

 1. Vicenç Tur Martí
 2. Dolores Antonio (Independent)
 3. Carlos Montes Vivancos
 4. Maria Membrive Pons
 5. Hector Pons Riudavets
 6. Isabel Lopez Manchón
 7. José María Roqueta Sansa
 8. Guillermina Moll Dalmedo
 9. Juan Julio Venegas
 10. Elena Costa Coll
 11. José Manuel Garcia Pascual
 12. Marga Cardona
 13. Xavi Janer Coll (JSM)
 14. Carmen Salinas (independent)
 15. Albano Gómez
 16. Adelaida Pons (Independent)
 17. Cedric Balauze (independent)
 18. Cristina Garriga
 19. José Tudurí Bellot
 20. Magdalena Villalonga
 21. Roberto Sastre

SUPLENTS

S1. Cristina Rita Larrucea

S2. Josep Buñuel

S3. Conchi Saavedra

S4 Jordi Martínez Rocaspana

S5 Ana de la Cruz

 

Primers Compromisos

En l’assemblea els i les militants del PSOE  de Maó també han escollit i aprovat un total de 18 compromisos. A partir del llarg procés de debat social i col·lectiu que tant Tur com el seu equip han mantingut (i mantenen) amb el teixit social, cultural i econòmic de Maó, els responsables del partit han presentat a l’Assemblea local prop d’una quarantena de possibles iniciatives i propostes, d’entre les quals la militància ha escollit les que s’haurien d’abordar amb major prioritat en els àmbits de Benestar Social, projecte de Ciutat, activitat econòmica i comercial, educació, cultura i esports i transparència i participació ciutadana. Uns compromisos que s’aniran presentant en les properes setmanes.