bannerwebpsoemenorca

La nova web de la candidata del PSOE al Consell de Menorca: susanamora.com

 

La candidata del PSOE Menorca a la presidència del Consell Insular de Menorca ha obert la seva nova web: susanamora.com.

Amb aquesta nova pàgina Susana Mora vol fer arribar a totes les persones qui hi puguin estar interessades tota la informació de les activitats, iniciatives i propostes que, junt amb els companys del PSOE Menorca, durà a terme en els pròxims mesos. Un altre objectiu primordial és que l’espai web serveixi per recollir totes les propostes, preguntes, demandes, suggeriments o queixes que la ciutadania li vulgui fer arribar. Mora es compromet a estudiar-les i respondre.

La web s’articula en quatre apartats. A la portada hi apareix el darrer post publicat per la candidata del PSOE Menorca a la presidència del Consell (en aquests moments s’hi pot llegir el post de benvinguda). En aquests textos Mora explicarà, principalment, les expectatives prèvies i els resultats de les reunions que ha començat a mantenir amb entitats i persones vinculades a diversos sectors socioeconòmics. També en aquest apartat ‘Inici’ s’hi poden trobar les darreres tweets publicats per la candidata així com els accessos a les seves xarxes socials i el seu mail.
Dins l’apartat ‘Qui som’ Mora fa un breu repàs de la seva trajectòria vital, laboral i política. També detalla les motivacions polítiques i socials que la van dur a presentar-se a les primàries per a la designació del cap de llista del PSOE Menorca a les eleccions al Consell Insular.

En la secció ‘Blog’ es podran trobar tots i cadascun dels escrits que Susana Mora vagi publicant a la seva web.

Finalment en l’apartat ‘Contacta’ es l’espai al qual tot ciutadà o ciutadana es pot dirigir per fer arribar a la candidata propostes, preguntes, demandes, suggeriments o queixes. S’hi facilita un formulari per deixar un comentari a Mora i també es posa a l’abast de l’internauta la possibilitat de contactar-hi via mail o través de les xarxes socials de Facebook, Twitter i Linkedin. I és que en l’escrit de benvinguda la candidata exposa la seva convicció que totes les opinions han de ser valorades. Una voluntat que prové del convenciment que és “imprescindible sebre escoltar i dialogar amb tothom per tal que el Consell Insular de Menorca esdevingui el Govern de l’Illa que ens mereixem.”
De fet al mateix post de benvinguda Susana Mora explica que, amb aquest mateix objectiu de copsar la realitat i les necessitats que viu el poble de Menorca, fa setmanes que s’està atracant als menorquins i menorquines, bé sigui de manera individual, col•lectiva o a través dels mitjans de comunicació. Així en els darrers dies ha mantingut unes “molt profitoses i interessants reunions amb diverses entitats de caràcter social” que l’han refermat en “el convenciment que la precarietat social i laboral ha de ser la primera i principal prioritat a atendre des del Consell Insular.”