Executiva

La Comissió Executiva del PSOE Menorca celebra la seva primera reunió i estableix objectius comuns de cara al futur

Els socialistes de Menorca van celebrar ahir la seva primera reunió de la nova Comissió Executiva, sorgida fa una setmana del 13 Congrés del partit. Una trobada que va servir per fer, en primer lloc, una anàlisis de la situació política actual, així com establir un pla estratègic de feina i definir la dinàmica de les diferents secretaries.

 

Susana Mora, secretària general del PSOE Menorca, va explicar que “haver creat una executiva territorial facilita la coordinació amb cada una de les agrupacions locals, i a la vegada ajuda a obrir el partit  a la militància, facilitant més la seva participació en els diferents temes que es tractin en cada moment”.

 

En aquest sentit, una de les primeres fites que s’ha marcat la Comissió Executiva és “estar al costat precisament d’aquestes agrupacions, i dur a terme accions per dinamitzar-les i recuperar espais de debat polític”.

 

A més, també es va tractar el tema dels diferents processos orgànics que s’han de dur a terme a les agrupacions locals per tal de triar les noves direccions, així com l’elecció dels membres del Comitè Insular, màxim òrgan entre congressos. Aquests processos, estatutàriament, s’han de produir dins els quatre mesos següents al congrés insular.