Recollida de material escolar

Joventuts Socialistes de Menorca i el PSOE Menorca col•laboren en la campanya solidària de recollida de material escolar

Des de Joventuts Socialistes de les Illes Balears i Joventuts Socialistes de Menorca amb la col·laboració de Creu Roja, es va iniciar, aquest dilluns, una campanya solidària de recollida de material escolar destinada a aquelles famílies que econòmicament no poden fer-se càrrec d’aquesta despesa. El període per al lliurament d’aquest material ha finalitzat avui.

En aquesta línia, Irene Triay Fedelich, presidenta de la Gestora de Joventuts Socialistes de Menorca, agraeix la col·laboració “de tots i totes, sense la qual aquesta campanya no hagués tingut l’èxit que ha tingut”. A més, assegura que “és molt satisfactori veure que la gent respon a iniciatives solidàries i que, sobretot, vol col·laborar en projectes com aquests, dirigits en el benestar de les persones”. D’aquesta manera, “hem pogut ajudar a què fillets i filletes tinguin el material escolar necessari per poder desenvolupar adequadament la seva tasca com a estudiant”.

Tot el material que s’ha anat lliurant al llarg d’aquesta setmana a la Seu del PSOE Menorca, serà entregat a l’agrupació de Creu Roja per tal que ho puguin repartir a les famílies.