Assemblea Maó

Héctor Pons Riudavets és proclamat en assemblea local nou Secretari General de l’Agrupació Socialista de Maó

Aquest dimarts, a la seu del PSOE Menorca, s’ha celebrat l’assemblea del PSOE-Maó per a renovar la direcció de l’Executiva Local, dins del marc dels diferents processos orgànics que cada agrupació ha de portar a terme per triar els nous membres, tant de l’Executiva com els que formaran part del Comitè Insular.

 

Així, s’ha presentat una única candidatura per l’Executiva Local i ha estat aprovada per un 97% dels vots emesos de la militància socialista de Maó, i la del Comitè Insular per 100%. En aquest sentit, Cristina Rita serà la nova presidenta; Héctor Pons Riudavets el nou Secretari General; José M. García Pascual el secretari d’Organització; Carlos Montes Vivancos el secretari de Política Municipal; Carme Seguí Puntas serà la secretària de Dinamització i Participació i, com a secretària d’Igualtat, Maria Membrive Pons.

 

Pel que fa a les persones designades com a vocals, són: Cristina Garriga, Elena Costa, Fernando Castán, Gerardo Pons Femenías, José Tudurí Bellot i Mina Moll Dalmedo.

 

Per últim, els membres que s’han escollit per a representar l’agrupació socialista de Maó al Comitè Insular, són: Maria Membrive Pons, Leonardo Sintes, Isabel López, Óscar Pascual, Catalina Llopis, Miquel Mariano, Dolors Iglesias, José M. Garcia, Elena Costa, Alberto Cerdá, Àngels Andreu i José Carbonell.

 

Tot i així, s’ha de tenir en compte que els/les Secretaris/es Generals, els membres de l’Executiva del PSIB-PSOE i els membres del Consell Polític, ja són membres nats del Comitè Insular.

 

Per la seva part, Héctor Pons ha volgut destacar que “he intentat creat un equip divers, equilibrat i positiu pel PSOE-Maó, on, per formar-lo, he seguit quatre criteris: la incorporació de càrrecs públics, militants amb temps per fer feina pel partit, persones que han estat menys implicades en els darrers anys i gent nova amb experiència de gestió”. A més, apunta que “és una gran responsabilitat i orgull haver presentat la meva candidatura, ha estat una decisió madurada i consensuada i, entre tots i totes, estic segur que seguirem treballant pel benestar dels ciutadans i ciutadanes del poble de Maó”.