Acte a Sant Lluís+

Francina Armengol: “El Govern que he presidit ha estat el que més ha invertit a Menorca durant la història en drets i serveis públics”

- L’etapa educativa de 0 a 3 anys gratuïta i universal, garantir una política d’habitatge pública i impulsar una política per avançar en conciliació, tres pilars fonamentals

La candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha participat en un míting a Sant Lluís amb els i les socialistes de Menorca, encapçalats per Susana Mora, en el qual han assistit un centenar de persones.

En aquest sentit, Francina Armengol ha començat la seva intervenció recordant que “hem guanyat les eleccions generals a tots els municipis de Menorca i a tota Espanya, i Pedro Sánchez serà president quatre anys i això dóna molt de valor a les polítiques que volem seguir portant endavant”.

A més, la candidata al Govern ha seguit explicant que “vull tornar a ser presidenta perquè hem d’inaugurar junts i juntes l’antic hospital Verge del Toro, el Conservatori de Maó, la residència, l’escola d’adults i la d’hostaleria a Ciutadella, i tants d’altres projectes que hem iniciat els i les socialistes des del compromís i la convicció que fem política per millorar la vida dels menorquins i menorquines”.

Per últim, Armengol s’ha referit a “l’etapa educativa 0 a 3 anys gratuïta i universal, garantir una política d’habitatge pública i impulsar una política valenta per avançar en conciliació” com tres dels principals reptes a seguir abordant a partir del 26 de maig “si tenim la confiança al Partit Socialista dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Per la seva part, Susana Mora destacat que “tots i totes sou els que feu que aquest partit sigui gran, plural, feminista, sostenible i divers, un partit amb capacitat de govern i que guanyarà les eleccions del 26 de maig. Hem decidit quina Menorca mereixem: volem seguir avançant per l’esquerra entorn un model d’esquerres on tots i totes hi tenim cabuda. Dia 26 de maig cap vot progressista pot quedar a casa seva, el futur és dels menorquins i menorquines i estic segura que aconseguirem totes les batllies, la presidència del Consell Insular i revalidarem a Francina Armengol com a presidenta del Govern de les Illes Balears”.

Marc Pons, per la seva part, ha dit que “Sant Lluís és un gran poble i que a partir de diumenge tindran una batlessa socialista que farà una gran feina en favor del poble”.

Per últim, la candidata a l’Ajuntament de Sant Lluís, Carol Marquès, ha apuntat que “venim d’uns resultats favorables però no ens podem confiar, tots sabem que hem d’anar a votar el proper 26 de maig i no quedar-nos a ca nostra” i ha ha conclòs explicant que “a Sant Lluís hem creat un bon programa pensat, sobretot, per les persones que vivim a Sant Lluis, a Menorca i també a Balears, amb propostes en matèria de sostenibilitat, per a la gent gran, per als joves, d’educació, de joventut, d’esports i de cultura que convertiran el nostre municipi en un poble d’oportunitats per a tots i totes”.