IMG_4385

Formació, suport a la comercialització i la promoció i la millora del transport, eines bàsiques perquè la indústria recuperi el pols

La indústria és imprescindible. Sense ella Menorca no és Menorca. Per això hem de recuperar el pols de la indústria a Menorca. És imprescindible pel nostre creixement econòmic i per conservar l’essència de la nostra Illa.” D’aquesta manera defineix el compromís global del PSOE Menorca amb el sector industrial de l’Illa la candidata a la Presidència del Consell Insular, Susana Mora.

 

Mora –qui ha fet aquestes declaracions a Ferreries amb la cap de llista a la Batlia del municipi Queta Camps- ha detallat algunes de les principals propostes en aquest àmbit:

 

.- “Hem de centrar-nos en la formació, junt amb els empresaris, per garantir el relleu generacional al sector.
.- A la vegada hem d’ajudar a la indústria a comercialitzar i a promocionar el seu producte.
.- També volem estalonar aliances d’empresarials per afavorir-ne la competitivitat.

 

Mesures concretes que es complementen amb la necessitat de donar resposta als problemes que suposen per a la Indústria menorquina el cost de la doble insularitat. Precisament Queta Camps s’ha centrat en aquest aspecte fonamental pel teixit industrial. “A Ferreries tenim la gran sort de tenir empreses molt importants i molt competitives a nivell internacional i des de l’Ajuntament el que s’ha de fer és posar-ho en valor i reclamar a la resta d’administracions que aclareixin el problema del transport, de les connexions, perquè encara puguin ser més competitives.”