Isabel López

Els socialistes celebren el nomenament d’Isabel López com a nova Directora Insular de l’Estat a Menorca a proposta del PSOE Menorca

Els i les socialistes de Menorca celebren el nomenament fet públic per part de la Secretària General del PSOE Menorca, Susana Mora, a proposta del PSOE Menorca, a Isabel López, metgessa del 061 i regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Maó, per cobrir la Direcció Insular de l’Administració General de l’Estat a Menorca.

En aquest sentit, Susana Mora ha destacat el perfil de la nostra companya, “un perfil fresc i funcionarial, complint tots els requisits necessaris per ser la màxima representat a Madrid de l’Illa”. A més, ha afegit que “el perfil que cercàvem era que fos, principalment, dona, i Isabel López és, a més, socialista i està preparada per representar aquest nou càrrec”. Finalment, Mora ha afirmat que “estem segurs que farà molt bona feina per afrontar aquesta nova tasca que tindrà per endavant a partir d’ara al capdavant de la Direcció Insular de l’Estat, una tasca apassionant i il·lusionant”. 

Amb tot, els i les socialistes de Menorca celebren aquest nomenament i encoratgen a Isabel López a treballar per continuar fent realitat el canvi a Menorca i a les Illes Balears, un canvi progressista molt necessari per deixar enrere, d’una vegada per totes, les polítiques del Partit Popular en pro del benefici dels menorquins i menorquines.