viajar-por-europa-en-avion-ventajas-desventajas

Els i les socialistes de Menorca lamenten el vot en contra del Partit Popular d’augmentar al 75% el descompte de vols entre les Illes Balears i la Península

El PSOE Menorca lamenta que el PP hagi vetat, de nou, una moció presentada pels socialistes al plenari del Senat per demanar el 75% de descompte pels vols entre les Illes Balears Balears i la Península, una proposta important i interessant pels residents de les illes per pal·liar el problema de la doble insularitat. Tot i així, es demostra, una vegada més, que el Partit Popular està en contra de Menorca i de les Illes Balears, així com de millorar les condicions de vida dels seus ciutadans i ciutadanes.

La Secretària General del partit, Susana Mora, ha apuntat que “els populars sempre segueixen la mateixa dinàmica: al Parlament voten diferent del que voten els populars a Madrid, i exigim més implicació en les propostes que es presenten i que són positives per a tots i totes”. De fet, Mora ha remarcat que “finalment, el vot que realment importa és el de Madrid, ja que sense la seva votació no es podria executar cap proposta presentada”.

A part, creiem que és totalment inoportú i desproporcionat que, una bona proposta com és la del descompte del 75% i que beneficiaria a la ciutadania, estigui condicionada a l’aprovació dels Pressuposts Generals de l’Estat, uns pressuposts que encara no coneix ningú, “un xantatge més del Grup Popular que no acceptem”.

Amb tot, des del PSOE Menorca demanem que, ja que els socialistes han registrat una PNL al Congrés en aquest sentit, aprofitin aquesta nova oportunitat per corregir el seu posicionament i demostrin que estan a favor dels interessos i necessitats dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears.