IMG_1373

El PSOE vol agrair públicament el compromís i la feina feta per Santiago Florit

Santiago Florit et volem dir: Gràcies. Gràcies pel teu total compromís, gràcies per la important feina que has fet i gràcies per la teva absoluta honestedat. Els teus companys del PSOE Menorca, i en especial els companys i companyes socialistes que t’han acompanyat en la immensa responsabilitat de formar part de l’equip de govern del Consell, volem agrair-te públicament el compromís que has demostrat des que vas entrar a formar part de la candidatura insular; un compromís que es va ratificar quan vas agafar les regnes d’una conselleria tan transcendental (i complicada) com la d’Ordenació Territorial i Turística –sobretot pels reptes  i projectes pendents que va deixar l’anterior equip de govern del Consell-. Un compromís que refrendava allò que sempre has mostrat a dins del Partit: que quan t’hem demanat col·laboració en algun projecte sempre t’hi has implicat al màxim.

 

Gràcies per assumir la responsabilitat de posar en marxa qüestions clau per a Menorca com la revisió del Pla Territorial Insular, gràcies per ajudar a posar seny en l’ordenació turística, gràcies per defensar davant el Govern autonòmic les necessitats i demandes específiques de Menorca i per fer-ho tot i les mancances de personal que has hagut de patir (una falta de personal que, per cert, mai has emprat políticament).

 

Et volem agrair la teva implicació en el projecte socialista i en la voluntat comuna de lluitar per l’equitat i la justícia social, d’apostar per un creixement basat en el valor afegit del que és Menorca, de la seva idiosincràsia, en definitiva de defensar l’interès general on el respecte al territori –és a dir, evitar la depredació territorial- és un valor clau de present i futur.

 

En aquest agraïment també hi incloem la teva absoluta honestedat. La màxima honestedat de fer tot el possible per continuar dirigint aquesta conselleria tan important (i amb tant de fronts i reptes oberts) amb total implicació malgrat les circumstàncies personals. Una honestedat que també s’ha fet palesa en la teva renúncia. Reconeixes que podries haver continuat uns mesos, però que a causa d’aquestes circumstàncies no hi podries estar al 100%, motiu pel qual has presentat la teva renúncia.

 

Però sobretot gràcies a nivell personal; els qui hem estat més a prop teu n’hem après molt de tu: Compromís, treball, esforç i honestedat. I tot i que fas una passa enrere respecte de la primera línia política, no dubtis que et continuem necessitant, que continuarem reclamant les teves reflexions i opinions pel bé de Menorca i de totes les persones que hi desenvolupen el seu projecte de vida.

 

 

Vicenç Tur, Secretari General del PSOE Menorca

Susana Mora, Portaveu del Grup Socialista del Consell Insular