Maó

El PSOE Menorca proposa crear un paquet promocional del Port de Maó que es complementi amb l’oferta cultural de la ciutat

La Secretària d’Estat de Turisme, Bel Oliver, ha visitat aquest matí el Port de Maó i ha traslladat “la total col·laboració per part de la Secretaria d’Estat de Turisme amb les administracions de Menorca per fer una feina conjunta entorn a la promoció del producte turístic diferenciat que només podem trobar a l’Illa, com per exemple el Port de Maó”. En aquesta línia, ha afegit que “es necessari crear un paquet turístic per promocionar-lo als mercats emissors interessats amb el patrimoni, la cultura i el paisatge únic de Menorca”, cercant un tipus de turista que “respecti els nostres valors i la idiosincràsia d’aquesta terra”. 

Per la seva part, la candidata a la presidència al Consell Insular, Susana Mora, ha posat de manifest que “per al Partit Socialista el turisme és un dels pilars fonamentals per la nostra economia”, i per aquest motiu, “hem de seguir fent feina per millorar les urbanitzacions turístiques, modernitzar la planta d’allotjament i seguir creant producte de qualitat, diferenciat com a destinació i que ajudi a la desestacionalització de l’economia local”. 

Amb tot, “es tracta d’impulsar la coordinació institucional per tal de fer confluir les distintes iniciatives en un mateix paquet promocional que, de forma comprensiva, expliqui el port com un conjunt aprehensible en un viatge de curta estada”. 

Per la seva banda, el candidat a l’Ajuntament de Maó, Héctor Pons, ha destacat “l’objectiu de potenciar l’activitat activitat econòmica, turística i comercial del port, així com les possibilitats d’oci i recreatives”. També ha explicat la proposta perquè les diferents administracions es coordinin per promocionar el port de Maó com a producte unitari, que englobi tots els atractius disponibles, turístics, comercials i de restauració. 

En aquest sentit, la candidata d’Es Castell, Juana Escandell, ha afegit que “volem facilitar l’accés al port i la mobilitat interior amb una proposta que consisteix en connectar Cala Figuera amb Cala Corb a través d’una passarel·la per a vianants”. 

Amb totes aquestes mesures els i les socialistes volen potenciar el port de Maó, com un dels principals atractius de la ciutat de Maó i de Menorca.