Penjada de cartells

El PSOE Menorca inicia una campanya electoral decisiva amb una penjada de cartells virtual

  • Carme Garcia ha defensat que necessitam una representació al Senat d’esquerres perquè Menorca és d’esquerres, mentre que Pau Morlà ha destacat que tenim raons suficients, història i valors per a guanyar les eleccions del 10N

El PSOE Menorca inicia la campanya electoral per a les eleccions del 10 de novembre amb una penjada de cartells virtual, una nova fórmula més eficient i respectuosa amb el medi ambient. 

Carme Garcia Querol, candidata del PSOE Menorca al Senat, ha començat la seva intervenció apel·lant que "Menorca és d’esquerres i necessitam una representació al Senat d’esquerres”. De fet, en paraules de Garcia, “aquesta campanya és encara més important que la del 28 d’abril, perquè l’alternativa real als socialistes és una dreta i una extrema dreta que ja governa a altres ciutats i que retrocedeix en drets i llibertats de tots i de totes”. 

La candidata socialista ha seguit defensant que “tenim un projecte responsable que només pot dur endavant el PSOE”, i ha reivindicat que “ens fa més falta que mai uns Pressupostos Generals de l’Estat que garanteixin la consolidació de polítiques importants; una llei estatal del canvi climàtic, augmentar les pensions o el salari mínim i una llei d’eutanàsia”, entre d’altres. 

Per la seva part, el candidat del PSOE Menorca al Congrés dels Diputats, Pau Morlà, ha explicat de forma contundent que “no sortim a vèncer sinó a convèncer”, i ha defensat  que “és un orgull representar el Partit Socialista perquè tenim raons suficients, història, valors i conviccions perquè tots i totes tornem a sortir al carrer el 10 de novembre i així guanyar les eleccions”. 

A més, Morlà ha destacat tres objectius principals d’aquesta campanya: “sortim a guanyar a Menorca per a revalidar la senadora; guanyar a Balears per a tenir una veu menorquina al Congrés i guanyar a Espanya per a tenir un govern progressista fort i estable per a tota una legislatura”. 

Per acabar, tant Garcia com Morlà han apel·lat “als joves i a les dones” coincidit que “és importantíssim sortir a votar socialista perquè l’única forma de seguir avançant és amb un Govern progressista liderat per Pedro Sánchez”.