es migjorn

El PSOE Menorca dóna suport a Carlos Montes, Ana Britt Sánchez, Salvador Conesa i Magdalena Goñalons

L’insult és el llenguatge dels necis, així ho pensaven a l’antiga Grècia; i carregades d’insults cap els nostres regidors, van estar les intervencions que el passat ple de l’Ajuntament d’es Migjorn Gran, van fer els membres de l’equip de govern i del grup municipal del Partit Popular.

La moció presentada per l’equip de govern de l’Ajuntament des Migjorn Gran demanant la reprovació de quatre regidors del PSOE, és, clarament, un obstacle per la democràcia, fent un ús indigne de la màxima institució del poble.

Però essent honestos, tampoc ens sorprèn aquesta situació, quan l’Ajuntament, amb la complicitat del Partit Popular, està en mans d’un batle aferrat a la cadira que va ser expulsat del partit amb el que va concórrer a les eleccions, per actuacions irresponsables i poc ètiques, i un regidor que ha practicat el transfuguisme i que només ve a Es Migjorn Gran una vegada cada dos mesos (per cert, trànsfuga no és un insult, simplement és el mot que defineix a aquell que abandona un partit polític per anar-se’n a un altre, només cal consultar el diccionari).

El PSOE Menorca havia optat per ignorar el “show mediàtic” que cerca el batle des Migjorn amb dos objectius: tapar la seva incapacitat per fer feina pel poble i, de passada, desgastar al partit del que va ser expulsat. Però emprar l’Ajuntament per interessos personals no és pot permetre.

Sap la ciutadania que qui arremet d’aquesta forma contra el PSOE, ha demanat judicialment ser readmès al partit del que va ser expulsat? Segurament no, perquè ni tant sols el Sr. Moll és capaç d’explicar la gran contradicció i incoherència en què incorre, i en la incòmoda i

diabòlica situació en què hipotèticament (i altament improbable) posarà al Sr. Berlinghieri en cas que la justícia accepti la seva petició.... hauríem de rallar en aquest cas de transfuguisme transitori?

El PSOE no només dóna tot el suport als seus regidors, sinó que a més, posa en valor la feina que fan des de les institucions de les que son membres, vetllant pels interessos dels ciutadans dels seus pobles, i treballant per tenir una societat millor, més justa i més igualitària.

Front la moció que van presentar el grup popular i l’equip de govern, que res tenen a veure amb el poble des Migjorn i els seus ciutadans, es grup socialista va presentar una moció relativa a la gestió de l’impost de béns immobles, i va demanar informació sobre projectes i qüestions que sí afecten a Es Migjorn.

Amb tot, des del PSOE demanem a l’equip municipal que governa a Es Migjorn Gran que faci feina amb dedicació per i amb el poble, que passi de les paraules als fets, dugui endavant projectes que millorin la seva vida, mostri més interès en atendre les demandes i peticions de les persones i entitats del poble, i deixi de vendre fum amb mocions sense sentit i que res tenen a veure amb la vida des Migjorn.