Pau i Carme

El PSOE Menorca demana màxima mobilització el 10N per consolidar un Govern progressista fort i estable

Els candidats socialistes demanen als ciutadans i ciutadanes que el proper 10 de novembre vagin a votar socialista perquè el PSOE és l’única possibilitat de formar un Govern que garanteixi l’estabilitat del país

“El proper 10 de novembre, els i les socialistes sortim a guanyar les eleccions a Menorca, a les Illes Balears i a Espanya”. Així ho ha avançat el candidat número 3 a la llista del Congrés dels Diputats, Pau Morlà, en una roda de premsa conjunta amb la candidata al Senat, Carme Garcia Querol, per presentar la campanya electoral.

Morlà ha assegurat que és important “guanyar a Menorca per tal que Carme continuï essent la senadora socialista per a la nostra Illa i també a Balears per mantenir el tercer diputat”, perquè “és el Partit Socialista l’única possibilitat de tenir un govern progressista fort i estable a Espanya”. 

El bloqueig viscut durant aquests mesos “no ha deixat altra alternativa que haver de tornar a anar a una convocatòria electoral, però compartim i entenem l’estat de frustració dels nostres ciutadans i ciutadanes davant d’aquest fet”, ha explicat el candidat al Congrés. 

En aquest sentit, Pau Morlà ha volgut recordar que durant aquests 6-7 mesos “el PSOE ha presentat al país un Pressupost que va ser tombat al Parlament, un Govern de coalició i un Govern de cooperació amb un programa que comptava amb el suport de la societat civil però que, tot i així, va ser rebutjat de forma sistemàtica”. 

Davant d’aquesta situació, el candidat ha insistit a demanar màxima mobilització per al 10N, argumentant que “s’ha d’anar a votar amb més força que mai perquè la participació no fa més que reforçar la democràcia i necessitam un Govern fort i estable liderat per Pedro Sánchez”. 

Carme Garcia ha continuat el relat de Morlà i ha afegit que “volem seguir treballant per una ocupació de qualitat per a tothom, per a unes pensions dignes, per a la igualtat entre homes i dones, per a la lluita contra la violència de gènere i no farem ni un pas enrere en els drets civils”. També serà fonamental “la transformació digital d’Espanya i la transició ecològica, eixos prioritaris per als i les socialistes”. 

Garcia ha volgut incidir en les qüestions que fan referència a l’economia i ha clarificat que “sembla que el PP vulgui una crisi econòmica per tal de crear una batalla en aquest sentit, però el PSOE en tots els àmbits institucionals actua des de la responsabilitat fiscal, ampliant totes les polítiques socials i les reformes estructurals que necessita Espanya per fer front a les situacions que ens vénen de fora, com pot ser el Brexit o la crisi del petroli”. 

Amb tot, els dos candidats socialistes han conclòs coincidint que “som els únics que podem garantir que es duguin a terme totes aquestes transformacions però perquè sigui així el 10N tots i totes hem d’omplir les urnes de vots socialistes”.