Comitè Electoral

El PSOE Menorca posa en marxa el seu Comitè Electoral, coordinat per la vicesecretària del partit, Maria José Camps

El PSOE Menorca dóna el tret de sortida a la precampanya reunint el Comitè Electoral, òrgan encarregat de la direcció i coordinació de tota la campanya i precampanya electoral de la formació de cara a les eleccions generals del 10 de novembre. 

L’òrgan, que estarà coordinat per la vicesecretària del partit, Maria José Camps, comptarà amb una àrea d’Acció Electoral coordinada per Carmen Pérez, i que integrarà a José Carbonell al capdavant dels assumptes d’Igualtat, a Carlos Montes amb l’estratègia municipal i amb Irene Triay al capdavant de la campanya jove.  L’àrea de comunicació tindrà a Joia Enrich al capdavant de la relació amb els mitjans, coordinant l’activisme i les xarxes socials. 

A més, el Comitè Electoral també tindrà una àrea d’Organització, amb Damià Borràs a càrrec de l’Administració i les Finances, Francisco Fernández com a suport al dia D i jornada electoral, Pepe Mercadal amb el Seguiment de Campanya, Miquel Company al capdavant d’Actes Públics i José Carbonell i Joan Mascaró com a encarregats d’Agenda. 

D’aquesta manera, els socialistes de Menorca encaren una campanya electoral que serà clau, amb la qual “sortim a guanyar les eleccions a Menorca, a Balears i a Espanya, com ja vam fer el 28 d’abril i el 26 de maig amb uns resultats històrics”. 

La precampanya del PSOE Menorca continuarà dissabte dia 26 amb una jornada de formació sobre Municipalisme en el qual hi participaran convidats i convidades socialistes a més de tots els càrrecs orgànics i institucionals.