Comissió

El PSOE Menorca celebra que el canvi de Govern hagi demostrat la dignitat democràtica necessària per expulsar la corrupció del PP de l’Estat

El PSOE Menorca va reunir aquest dijous a la Comissió Executiva per tractar els temes que afecten a Menorca i alhora per analitzar la situació política actual. La secretària general, Susana Mora, va mostrar la seva satisfacció “per aquest canvi de Govern que ha estat possible gràcies a la moció de censura que va presentar el PSOE federal, un gest socialista que ha demostrat la dignitat democràtica necessària per regenerar la mateixa després d’una sentència clara que ha condemnat al Partit Popular per corrupció”. En aquest sentit, Mora va lamentar que “Mariano Rajoy tenia les regles de joc, podent dimitir i dissoldre les Corts per convocar eleccions, però no va voler optar per aquesta via”. 

En aquesta línia, Mora va incidir en què “el president del Govern, Pedro Sánchez, ha estat capaç de crear un equip sòlid, capaç i amb experiència, amb més dones al capdavant dels ministeris que homes, una mostra més del tarannà del partit socialista”, i ha afegit que “fins i tot, aquest nou Govern ha tingut reconeixement internacional”. 

A partir d’aquí, els i les socialistes han convingut en què “seguirem fent feina per a millorar totes aquelles qüestions que afecten a Menorca, com reiterar la nostra preocupació entorn a la situació d’aïllament elèctric que pateix l’Illa i intentar flexibilitzar la Llei Montoro perquè els Ajuntaments puguin, d’una vegada per totes, invertir el seu superàvit, entre d’altres”. Davant aquesta situació, la secretària general ha destacat que “tenim clar que amb ministres socialistes a l’Estat les comunicacions seran més fluïdes i obtindran més fruits que amb l’antic equip de govern dirigit pel Partit Popular, i en aquest camí de treball seguirem”. 

Finalment, Susana Mora ha anunciat que, pròximament, es posaran en marxa uns espais de debat per compartir i dialogar, entre companys i companyes socialistes, aquelles qüestions importants per a Menorca i intentar donar una solució als mateixos a través de polítiques progressistes.