Equip PSOE

El PSOE Menorca celebra les seves primeres jornades de formació com a principal acte de precampanya

El PSOE Menorca ha celebrat aquest matí una Jornada de Formació sobre municipalisme que ha comptat com a principals ponents amb Vicenç Tur i Andreu Alcover que, des de la seva experiència política, han explicat dos dels instruments municipals fonamentals de les administracions públiques: el Reglament Orgànic Municipal i els Pressupostos, respectivament. 

El candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, ha estat l’encarregat d’encetar la ponència sobre els valors i els principis socialistes, un relat que han continuat els candidats menorquins Carme Garcia i Pau Morlà. 

Bonet ha manifestat que “estem a les institucions per impulsar la transformació social, per definir davant el poble la societat que volem i establir, en definitiva, quin model de municipi volem a través dels principals instruments municipals”. 

De fet, el candidat al Senat per Mallorca ha relacionat els valors que identifiquen al socialisme actual amb “la lluita per una societat més justa, més lliure, més igualitària, amb més justícia social i igualtat d’oportunitats per a tots i totes”, uns valors bàsics que identifiquen als i les socialistes. 

Pau Morlà ha recalcat que “tenim raons suficients, història, valors i conviccions perquè tots i totes tornem a sortir al carrer el 10 de novembre i guanyar les eleccions”.

Per últim, la candidata per Menorca al Senat, Carme Garcia, ha afegit que “vaig votar per primera vegada l’any 1982 al PSOE i mai he deixat de votar socialista perquè és la millor opció per a defensar les polítiques d’esquerres que milloren les nostres vides”.

En total, han estat gairebé 50 càrrecs públics els quals han assistit a aquesta jornada que ha organitzat el partit com a acte de precampanya i que seguirà la setmana següent amb l’acte principal de campanya amb la presència de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.