Maó

El PSOE Menorca celebra les bones xifres que deixa la temporada turística del 2019 a Menorca

  • També demana que els beneficis que comporta el turisme a la nostra Illa arribin a tothom de forma equitativa i justa 
  • A més, defensa un model turístic sostenible basat en la desestacionalització turística, amb una connectivitat adequada i estable i amb una millora de la qualitat com a destí

El PSOE Menorca celebra que Menorca hagi incrementat el nombre de turistes durant la temporada passada, “unes xifres positives que suposen millors oportunitats, més ocupació i més prosperitat per a la nostra Illa”, ha manifestat la Secretària General del partit, Susana Mora, mostrant-se satisfeta per aquestes dades.

En aquest sentit, els i les socialistes de Menorca seguiran insistit en el fet que els beneficis que comporta el turisme a la nostra Illa, el principal actiu econòmic, puguin arribar a tothom de forma equitativa i justa, aconseguint, d’aquesta manera, un dels seus principals objectius, que és una distribució equilibrada de la riquesa. 

Per altra banda, l’ocupació en turisme a Menorca ha augmentat un 0,4% interanual, i ha registrat, en total, una ocupació de 105.5333 afiliats a la Seguretat Social en 2019 en totes les Illes Balears. Aquestes xifres, en paraules de Mora, “demostren que tota la feina feta en matèria laboral està anant per bon camí, però conscients, també, que hem de seguir apostant per una ocupació estable en turisme”. 

Amb tot, el model turístic que defensa el PSOE Menorca és un model sostenible que es basa en la desestacionalització turística, amb una connectivitat adequada i suficient i amb una millora de la qualitat com a destí. Per la seva part, la Secretària General ha acabat posant de manifest que “aquest és el camí si volem seguir consolidant la marca Menorca com una de les més valuoses dins l’àmbit turístic i arribar a ser un destinació turística exemplar”.