IMG_1549 2

El PSOE Menorca celebra l’adjudicació de la redacció del projecte de rehabilitació de l’hospital Verge del Toro

Avui s’ha publicat al BOIB que el Servei de Salut ha adjudicat a l’arquitecte Joan Enric Vilardell la redacció del projecte i la direcció de les obres de rehabilitació de l’Hospital Verge del Toro, iniciant, així, el procediment per tornar a donar-li un ús sociosanitari a aquest emblemàtic edifici, una reivindicació del PSOE Menorca.

En aquesta línia, la Secretària General del PSOE Menorca, Susana Mora, celebra aquesta nova fita, ja que “és una mostra més de què els projectes es van materialitzant gràcies al ferm compromís dels nostres companys de Govern Balear amb el Consell Insular de Menorca i, en aquest cas, amb l’Ajuntament de Maó”. A més, Mora ha volgut afegir que “amb aquesta contractació donam compliment a la paraula donada amb els menorquins i menorquines de reconvertir el Verge del Toro en un centre sociosanitari i donar sortida, d’una vegada per totes, a la demanda històrica de la nostra ciutadania”.

Per la seva part, Héctor Pons, portaveu socialista a l’Ajuntament de Maó i primer tinent de batllia, també ha destacat que “aquesta contractació demostra la feina que s'està fent des de les administracions per aconseguir que el Verge del Toro es converteixi en un centre sociosanitari i per recuperar un edifici que està en una situació absolutament degradada i que està degradant tot l'entorn. Demostra, també, que aquests governs no fem anuncis sense fonaments, que no venem cortines de fum, sinó que anunciem els compromisos quan ja estan contrets i avançant en la seva execució”.

Aquesta adjudicació es preveu que, en un termini de quatre mesos, el projecte bàsic i d’execució de les obres de rehabilitació de la façana, les cobertes i l’estructura de l’edifici principal haurà d’estar enllestit. Per tant, els i les socialistes celebrem aquesta fita perquè es tracta de l’inici d’un gran projecte per Menorca i per la seva ciutadania, un projecte que, com hem reiterat en vàries ocasions, esdevé imprescindible per millorar la qualitat de vida i el benestar dels menorquins i menorquines.