el-mateu-orfila-busca-jefe-de-seccion-de-hematologia-y-hemoterapia-1998_620x368

El PSOE Menorca celebra la creació d’una nova consulta de salut sexual a l’Illa

Els i les socialistes de Menorca celebren que l’Àrea de Salut de Menorca posi en marxa la primera consulta de salut sexual per a pacients amb disfuncions greus de les Illes Balears, una iniciativa que es fa necessària a la nostra societat i que ja havien defensat en campanya electoral. 

Alhora, el nou servei “Punt Trans”, que actuarà com a punt d’informació per a les persones trans i dels seus familiars, ajudarà a centralitzar i sistematitzar una atenció que fins ara es realitzada de forma dispersa, a més d’actuar com a enllaç amb la Unitat d’Identitat de Gènere Infantil-Adolescent i Adults de l’Hospital Universitari Son Espases. 

Per la seva part, la Secretària General del partit, Susana Mora, ha volgut remarcar la importància d’engegar projectes d’aquest caràcter perquè “són cabdals a l’hora de seguir avançant cap a una societat més respectuosa, justa i igualitària, i estic convençuda que, entre tots i totes, ho farem possible”. 

Per altra banda, des del PSOE Menorca han volgut mostrar el seu suport al fet que el Govern presidit per Pedro Sánchez vulgui incloure l’educació sexual de forma transversal a totes les etapes educatives, fomentant, així, l’aprenentatge de la igualtat efectiva entre homes i dones, ajudant a prevenir la violència de gènere i incentivant el respecte a la diversitat. 

Amb tot, el PSOE Menorca defensa que des de la coordinació entre institucions, entitats i qualsevol persona en particular, es poden arribar a fer realitat projectes com aquests que esdevenen cabdals per a seguir creixent en valors i ideals d’acord amb els principis d’igualtat i respecte.