esport

El PSOE Menorca celebra la concessió d’ajudes per als desplaçaments dels esportistes insulars a la Península

La passada setmana va sortit publicat al Botlletí Oficial de l’Estat la convocatòria d’ajudes per als desplaçaments d’equips i d’esportistes insulars per la seva participació a competicions esportives no professionals d’àmbit estatal, i també per al transport de material esportiu a aquestes competicions. Aquestes competicions, no obstant, s’han d’haver celebrat entre el 16 de setembre de 2017 i el 31 de desembre de 2018.

En aquesta línia, el PSOE Menorca celebra l’aprovació d’aquesta iniciativa socialista, una iniciativa que, com bé explica el conseller de Projecció Econòmica, Ocupació, Joventut i Esports, Miquel Company, “dóna compliment a una reivindicació gairebé històrica per acabar, d’una vegada per totes, amb les desigualtats entre els esportistes que viuen a les illes i els que resideixen a la Península, i garantir una igualtat real en aquest àmbit”. El conseller socialista també ha apuntat que és “una mostra més del compromís per part del Govern de Pedro Sánchez amb les illes per reduir els efectes de la doble insularitat que patim”.

Amb tot, les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica del CSD: https://sede.csd.gob.es fins el proper divendres dia 26 d’octubre.