Lema Congrés (1)

El PSOE Menorca celebra aquest diumenge el 13 Congrés on es constituirà la nova Executiva i s’aprovarà la ponència marc

80 delegats i delegades estan convocats a elegir la nova direcció del partit i s’aprovarà la ponència marc on s’han presentat un total de 37 esmenes

 

El proper diumenge dia 30 de juliol, a partir de les 9:00 hores, els i les socialistes de Menorca celebraran el seu 13 Congrés Insular per elegir la nova direcció del partit i debatre la ponència marc, que serà el full de ruta a seguir per als propers quatre anys.

 

La jornada tindrà lloc a l’Auditori de Ferreries (C/ Son Morera, 1) i serà on els 80 delegats i delegades que estan convocats podran elegir la nova Comissió Executiva del PSOE Menorca, liderada per la Secretària General, Susana Mora, a més dels membres de Menorca per al Consell Polític del PSIB-PSOE i del Comitè Insular.

 

En quant a la ponència marc, coordinada per Maria José Camps, s’han presentat un total de 37 esmenes, després que hagin estat debatudes per la militància a totes les assemblees locals socialistes dins del marc del procés participatiu que engloba els processos congressuals.

 

En aquesta línia, segons l’ordre del dia previst, el Congrés s’iniciarà amb l’elecció de la Comissió Electoral i la intervenció de la persona convidada del PSIB-PSOE. A continuació es constituirà la comissió.

 

Sobre les 13 hores es durà a terme l’aprovació del dictamen de la comissió, la votació dels nous òrgans de direcció i, ja a la cloenda, es proclamaran els resultats de la nova Executiva del PSOE Menorca. Finalment, es procedirà a la intervenció de la nova Secretària General de Menorca, Susana Mora per concloure el Congrés.