Foto web nova 05.01.2015

El PSOE fa una passa més en favor de la participació amb la publicació del web www.vturmarti.com

El candidat socialista a la batllia de Maó, Vicenç Tur, continua obrint camins de participació i diàleg amb la ciutadania.

Fa uns mesos ho va fer posant a disposició de tothom un canal de whatsapp (609 60 84 72) i ara amb la posada en marxa del portal web www.vturmarti.com. Amb aquesta pàgina web pretén compartir idees amb els ciutadans i les ciutadanes que vulguin col·laborar, comentar i enriquir les actuacions que inclourà el PSOE Maó en el seu programa electoral.

 

El PSOE de Maó fa temps que fa feina en una alternativa de govern. Les nombroses trobades i reunions amb els veïns, col·lectius i associacions de la ciutat ens han ajudat a copsar de primera mà el pols de la ciutadania. Hem conegut els problemes i les demandes de les persones que viuen a Maó, dels seus barris i els seus carrers i hem traslladat aquestes inquietuds a l'Ajuntament.

 

Per seguir treballant en aquesta línia de feina, el PSOE Maó ofereix una nova via de comunicació perquè els ciutadans i ciutadanes puguin compartir amb Vicenç Tur, candidat a l’alcaldia, totes aquelles idees o dubtes que puguin tenir i conèixer les propostes que ell fa per a governar la ciutat la propera legislatura.

 

Es tracta d’un nou canal que us animem a emprar per tal que entre tots i totes puguem construir un model diferent de ciutat, més justa, plural i cohesionada,  una ciutat que posi per davant de tot a les persones prioritzant els serveis socials per donar resposta als maonesos i maoneses que pitjor ho estan passant.

 

Així vol treballar Vicenç Tur quan sigui batlle: en contacte i atenció directa amb els ciutadans i ciutadanes.