Foto candidatura Es Castell 2

El PSOE des Castell presenta una candidatura per aconseguir un poble “més just, social i cohesionat.”

 

“Jo em vaig comprometre que faria tota la feina i esforç per retornar el govern des Castell als Socialistes. Vaig assumir aquest repte conscient de les dificultats i també amb la responsabilitat de fer un equip capaç de donar resposta a les necessitats de la nostra gent, un equip de persones implicades i entregades pel bé comú, que estimen el seu poble i que estan disposats a sacrificar part de la seva vida personal i familiar perquè els nostres fills, els nostres néts, tinguin un Es Castell millor, un Es Castell més just, social i cohesionat. I ho he aconseguit.” D’aquesta manera ha explicat el procés d’elaboració de la candidatura del PSOE des Castell a les eleccions municipals la candidata Noemí Gomila en l’acte celebrat avui a la plaça del Mercat.

 
Gomila –qui ha estat acompanyada per les caps de llista al Consell i Parlament, Susana Mora i María José Camps- ha començat exposant com va iniciar el camí per “definir un perfil de candidatura que pugui donar resposta a les necessitats de la gent i que sigui el que esperen els nostres vesins pels temps que vivim, per la realitat que ens envolta.” Un perfil que s’ha traduït en la concreció d’un equip de persones “treballadores, compromeses en si mateixes però també amb els altres, responsables, de convicció socialista i defensors dels interessos generals per damunt de tot.”

 
La candidata també ha fet referència a la implicació en aquest projecte de tota l’agrupació local. Un projecte “carregat de noves energies per preparar aquests comicis, fent feina per respondre al que la població, legítimament ressentida de la classe política, demanda pels nous temps que vivim. Hem fet els deures, perquè érem i som molt conscients que l’alternativa de govern a l’Ajuntament és nostra, el canvi segur només és possible amb els i les Socialistes.”

 

La necessitat de respondre al dia a dia del municipi ha estat un dels eixos del discurs de la candidata del PSOE a la batllia des Castell. “És necessari tenir un partit fort, dinàmic, atent a les situacions diàries. És necessari també fer una bona oposició, com ha estat el cas en aquests darrers mandats, quan els ciutadans ens col·loquen a l’oposició hem de saber aprofitar aquest vessant de fer política i Es Castell ho ha fet.”

 
L’orgull i el compromís que suposa fer feina per Es Castell també marquen la voluntat de tota la candidatura municipal. Així Noemí Gomila ha defensat la necessitat de “tenir unes mires més altes. Ja n’hi ha prou de resignació i de mentalitat pobre, idò no!! Es Castell és el quart municipi de l’illa de Menorca amb una població de prop de 8000 habitants i amb un potencial que hem de saber veure i posar en valor.”

 
En definitiva –en paraules de la cap de llista- una candidatura que evidencia que els i les socialistes “estem preparats per governar as Castell. N’estic convençuda”

 
De la seva banda Susana Mora ha emfatitzat la importància que per al PSOE tenen les administracions locals, així com les dificultats que han patit per fer front a les necessitats dels vesins i vesines a causa de les retallades i de les dificultats econòmiques. Per això s’ha compromès a recuperar un Consell fort, per defensar els interessos de Menorca davant d’altres administracions i tornar a ser “l’ajuntament d’ajuntaments” fent feina colze a colze amb na Noemí Gomila. “Sou els que esteu més a prop de les persones, perquè coneixeu el nom i llinatge de qui pitjor ho passa, de qui té més necessitats; perquè sabeu exactament quines han de ser les prioritats del poble, quins equipaments i serveis són imprescindibles.”

 
Finalment na María José Camps ha exposat la necessitat que el Govern torni a centrar l’atenció en els municipis, de manera que els diputats menorquins del PSOE seran la veu de Menorca, però també de cadascun dels pobles de l’Illa al Parlament. Uns compromisos, però, que per poder executar-se tal com volen els i les socialistes, tal com demanda la ciutadania, necessitaran d’un Govern, un Consell i uns ajuntaments governats pel PSOE.