22292405_10212588375137676_48905153_o

El PSOE d’Es Castell elegeix en assemblea extraordinària els membres que formaran part de l’Executiva Local i del Comitè Insular

 

Aquest dijous, l’agrupació socialista d’Es Castell ha convocat una assemblea extraordinària dins del marc dels diferents processos orgànics que s’han de dur a terme a les agrupacions locals per tal de triar les noves direccions, així com també l’elecció dels membres del Comitè Insular.

 

En aquest sentit, la candidatura de l’Executiva Local i la del Comitè Insular ha estat aprovada per unanimitat. Així, Jordi Vidal serà el nou Secretari General de l’agrupació, mentre que Ana Til serà la secretària d’organització, Benjamí Carreras el secretari de Política Municipal, i Noemí Gomila i Toni Triay seran els membres que formaran part del Comitè Insular.

 

Per la seva part, Jordi Vidal ha volgut destacar “el vot de confiança de tots i totes per haver-me escollit secretari general de l’agrupació i així poder mantenir el partit socialista al poble d’Es Castell, amb la feina i dedicació de tots nosaltres”.