Assemblea Ciutadella

El PSOE Ciutadella elegeix en assemblea extraordinària els membres que formaran part de l’Executiva Local i del Comitè Insular

Aquest dijous, l’agrupació socialista de Ciutadella va convocar una assemblea extraordinària i urgent dins del marc dels diferents processos orgànics que s’han de dur a terme a les agrupacions locals per tal de triar les noves direccions, així com també l’elecció dels membres del Comitè Insular.

 

En aquest sentit, la candidatura de l’Executiva Local va ser aprovada per 27 vots a favors i dues abstencions; i la del Comitè Insular, per 26 a favor i 3 abstencions. Així, Noemí Camps va ser elegida com a Secretària General de l’agrupació; Joan Mascaró serà el Secretari d’Organització; Carolina Cerdà ocuparà el càrrec de Secretària de Política Municipal; Gràcia Mercadal com a Secretària d’Acció Electoral i Comunicació; Francisco Márquez serà el Secretari de Participació, i José Moll, Pilar Carbonero, M. Àngels García i Andreu Bosch com a vocals. Per últim, els membres que formaran part del Comitè Insular, seran Antoni Febrer, Pilar Seguí, Josep Al·lès, Ascensión Guirao i Joan Marquès.

 

Per la seva part, Noemí Camps, va agrair “el suport rebut avui perquè és fonamental per començar aquesta nova etapa. Afront aquest repte amb coratge, responsabilitat i esperança per poder continuar amb el projecte socialista a Ciutadella durant aquests anys i, sobretot, que es respecti la diversitat de la militància perquè creixi de forma sana”.