IMG_4116

El PSOE celebra el Primer de Maig a l’Aeroclub

El PSOE Menorca celebrarà diumenge el Dia Internacional del Treball amb un dinar de militants i simpatitzants que es durà a terme a l’Aeroclub de Maó a partir de les 13 hores. En aquest acte intervindran el Secretari General insular Vicenç Tur, la vicepresidenta del Consell de Menorca Susana Mora i el Conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears Marc Pons.

 

Abans d’aquest acte -en el qual estarà ben present la necessitat de revertir la precarietat laboral i l’increment de la pobresa, així com la importància de recuperar drets i serveis públics-, els responsables del partit participaran en la manifestació convocada per UGT, CCOO i STEi amb el lema ‘Contra la pobresa salarial i social. Treball i drets.’

 

El PSOE Menorca s’afegeix a la crida sindical a participar en la manifestació, que arrencarà a les 12 del matí de la plaça Esplanada de Maó, per reclamar un canvi urgent de les polítiques d’austeritat, retallades de l’Estat Social, devaluació salarial i reformes laborals regressives. D’acord amb la feina que estan duent a terme els governs del Canvi -tant a Balears com a Menorca-, els socialistes comparteixen la necessitat que l’economia espanyola dugui a terme un gir estratègic. Un gir que s’ha d’estalonar mitjançant una política centrada en la recuperació de la feina estable amb sous dignes, així com dels drets laborals; una política que doni resposta a la creixent desigualtat social i lluiti activament contra la pobresa. Es tracta d’impulsar un model econòmic que deixi de banda les retallades austericides i la devaluació de sous i prestacions i aposti per reactivar el consum, la demanda interna.