Assemblea Alaior 1

El PSOE Alaior elegeix en assemblea extraordinària els membres que formaran part de l’Executiva Local i del Comitè Insular

L’agrupació socialista d’Alaior va convocar anit una assemblea extraordinària per elegir la nova direcció de l’Executiva Local.

 

En aquest sentit, l’Executiva Local va quedar constituïda de la següent manera: Antoni Gómez és el president; el Secretari General és Toni Perea; el Secretari d’Organització és David Moll; la Secretària de Tresoreria Laurecia Seguí, i els membres que assistiran al Comitè Insular són Bienvenido Perea i Antoni Gómez. Per altra banda, destacar que Toni Payeras, regidor de l’Ajuntament d’Alaior, serà la persona que farà d’enllaç amb el grup municipal i l’agrupació local, i Pau Morlà serà la persona que farà d’enllaç amb  l’Executiva Insular i l’agrupació.

 

Un cop constituïda l’Executiva, l’Assemblea va aprovar dues resolucions:

 

El Secretari General, en representació de l’agrupació socialista d’Alaior, vol mostrar “tot el nostre suport a Maria Camps i Anselm Barber, així com tota la feina d’oposició de Junts per Lô, davant l’amenaça de querella, una amenaça que els serveix per desviar l’atenció de la seva mala gestió a l’Ajuntament”.

 

Per altra banda, l’agrupació vol recordar també que “els batles Pau Morlà i Antoni Gómez van aconseguir més de 25 milions d’euros d’inversió per Alaior amb col·laboració i diàleg de totes les administracions”, en canvi, “a la senyora Sugrañes l’únic que li interessa, de forma partidista, és fer oposició al Consell i al Govern, defensant, només, interessos personals i privats, donant l’esquena a l’interès general del poble”.