sant lluis

Carol Marqués presenta la candidatura socialista per "fer de Sant Lluís un poble d'oportunitats"

El PSOE Sant Lluís ha celebrat aquest vespre l’acte de presentació de la candidatura amb què concorrerà a les eleccions a l’Ajuntament de Sant Lluís, dia 26 de maig. L’acte ha comptat amb la participació de la candidata a la Presidència del Consell, Susana Mora, que ha obert el torn de parlaments destacant l’impuls transformador dels i les socialistes a la nostra Illa i al poble en concret.

Per la seva part, Carol Marqués ha començat el seu parlament mostrant el seu orgull d’haver trobat a “gent compromesa que vol fer feina amb i per a les persones del nostre poble”. Seguint aquest argument, ha destacat que “tenim un projecte de model de futur del poble, perquè el futur es construeix actuant en el present, aprenent del passat amb coherència, responsabilitat, humilitat, diàleg i amb consens perquè només així podrem arribar a solucions perdurables”.

A més, la candidata socialista ha posat en valor que “venim aquí a fer feina, a obrir debats i a prendre decisions consensuades entre tots i totes, i em referesc a veïns, entitats, associacions i partits polítics perquè els i les socialistes venim a fer feina per aconseguir que Sant Lluís sigui un poble d’oportunitats”.

Quant al projecte, Marqués ha explicat que “tenim clar que els pilars fonamentals són les persones i les prioritats són, principalment, tres: la mobilitat, la sostenibilitat i l’habitatge”. Pel que fa a la mobilitat, “és un dels grans problemes a Sant Lluís dissenyarem una mobilitat sostenible que prioritzi a les persones i resolgui el problema de la connexió amb les urbanitzacions”.

Per altra banda, “tenim clar que el futur és sostenible o no és, per tant, impulsarem des del primer dia que arribem al Consistori, accions encaminades a la implementació de les energies renovables tant per a empreses com a particulars amb l’objectiu posat a ser el primer municipi de les Illes Balears sense plàstics”, igual que “farem feina en la reducció dels residus i implementarem la regla de les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar, així com posarem en marxa altres accions per millorar el cicle d’aigua”.

divendres, 12 abril de 2019 Per últim, Carol Marqués ha destacat que “una de les prioritats més directes que

impulsarem des de l’Ajuntament serà la construcció d’habitatges per a joves amb fórmules innovadores perquè puguin emancipar-se, alhora que proporcionarem sòl a l’IBAVI perquè pugui construir habitatges d’VPO”. Tots aquests eixos, ha ressaltat, “tenen un eix comú: la cohesió social i la igualtat entre les persones”.

Candidatura del PSOE Sant Lluís a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019:

 1. Carol Marqués
 2. Ramon Herraiz
 3. Naomi Toomey (indep)
 4. Débora Marqués (indep)
 5. Adolfo Alonso (indep)
 6. Sílvia Pérez
 7. Miquel Àngel Coll
 8. Magda Humbert (indep)
 9. Toni Garcia
 10. Magda Sintes Gornés (indep)
 11. Jose Manuel Barrera (indep)
 12. Vanessa Florit Blanco (indep)
 13. Agustí Jansà (indep)

SUPLENTS:

14. Adelaida Ponsetí (indep) 15. Alberto Fernández
16. Susana Mora

La llista ha estat proposada per la candidata, Carol Marqués, i aprovada per unanimitat a la reunió de l’assemblea d’afiliats i afiliades de l’Agrupació, celebrada aquest mateix capvespre.