Assemblea Sant Lluís

Carol Marquès és elegida Secretària General del PSOE Sant Lluís i pre-candidata a la batllia de l'Ajuntament

Aquest dimarts ha tingut lloc l’assemblea extraordinària de Sant Lluís on s’ha ratificat la candidatura de Carol Marquès per a la Comissió Executiva Municipal i proclamar-se Secretària General del PSOE Sant Lluís.

Carol Marquès va manifestar que “el PSOE és un partit de govern on l’important és el projecte que té per objectiu retornar el protagonisme a la gent; un projecte que s’ha de compartir i desenvolupar des de l’Ajuntament, entitats i els diferents àmbits”. 

La secretària general va posar de relleu que “els principals reptes de futur que tenim és donar solucions reals a la mobilitat a nivell de tot el poble, aprofitar les inversions que vénen de fora per impulsar un canvi de model energètic i facilitar l'accés a l'habitatge a tothom”. Però perquè tot aquest projecte de futur funcioni, “és necessari apostar per una vertadera participació de la gent i construir, entre tots i totes, el model de poble que volem a 20 anys vista”. En definitiva, el que es vol aconseguir és que “Sant Lluís torni a ser un municipi referent a Menorca”. 

Per acabar, Carol Marquès va manifestar la seva intenció de ser la candidata socialista a les properes eleccions municipals i l’agrupació li va mostrar el seu suport de forma unànime. També va agrair tota la feina feta a l’Ajuntament per part de Tere Borràs, “essent conscient de totes les dificultats en què s’ha trobat durant aquest temps”. 

La Junta Local està formada per la Secretària General, Carol Marquès; la Secretària d’Organització, Sílvia Pérez; i el Secretari de política municipal, Toni Garcia.