20414164_1612719218758366_1092638842410478749_o

Aprovat amb un 85% de suports la nova Comissió Executiva del PSOE Menorca liderada per Susana Mora

  • El 13 Congrés del PSOE Menorca també ha aprovat la Ponència Marc per unanimitat, que definirà el full de ruta dels socialistes per als propers anys

Els delegats i delegades del 13 Congrés del PSOE Menorca han aprovat amb un 85,45% de vots a favor la nova Comissió Executiva de la formació, on liderarà la secretària general, Susana Mora. La composició de la nova direcció comptarà amb 10 secretaries d’àrea i 4 vocalies.

 

El nou president del partit serà Francesc Ametller, mentre que el secretari d’Organització serà Damià Borràs i Maria José Camps serà la vicesecretària general.

 

Com a noves incorporacions, entra Miquel Company com a secretari de relacions institucionals, Carlos Montes com a secretari de coordinació amb Agrupacions Locals, Carmen Pérez com a secretària d’Acció Electoral, Bàrbara Torrent com a secretària de política Social i Igualtat, José María Roqueta com a secretari d’Ocupació, Ana Britt Sánchez com a secretària d’Economia, Carolina Marqués com a secretària de Territori, Medi Ambient i Sostenibilitat, i Pau Morlà com a secretari d’Educació i Cultura.

 

A més a més, també formaran part de la nova Comissió Executiva com a vocals Joan Mascaró, Joan Coll, Jordi Vidal i Antònia Camps.

 

D’altra banda, el Consell Polític, màxim òrgan de direcció entre congressos, ha rebut un suport del 95% dels delegats i delegades. Estarà format per Miquel Company, Carolina Cerdà, Damià Borràs, Marta Borrull i Servando Pereira.

 

Pel que fa als membres que s’incorporen a la Comissió Revisora de Comptes, són Gerardo Pons, Xavi Piñol i Gràcia Mercadal.

 

El 13 Congrés del PSOE Menorca també ha aprovat per unanimitat, amb les modificacions i incorporacions que s’han fet, la Ponència Marc que definirà el full de ruta dels socialistes per als propers anys, després d'un intens debat entorn a una única comissió per enriquir el projecte.