IMG_0975[1]

Antonio Hernando reitera a Menorca el compromís del PSOE amb l'illa i defensa la necessitat de tenir un President i unes polítiques decents

 

“Pedro Sánchez té un compromís amb Balears i amb Menorca. És un Règim Especial per a les illes, amb un finançament més just i sobretot amb una millor connectivitat. Els avions són les autopistes per a Balears i per tant és absolutament fonamental aquesta tarifa plana que demanem els socialistes i a la qual ens hem compromès al nostre programa electoral. Com és fonamental que es prohibeixin d'una vegada per sempre les prospeccions petrolíferes.” D'aquesta manera ha exposat el portaveu del Grup Socialista al Congrés de Diputats, Antonio Hernando, la determinació de tot el PSOE, començant pel seu Secretari General i futur President, amb les necessitats i demandes de Menorca i de Balears.

 
Hernando qui ha visitat Ciutadella -on s'ha reunit amb entitats socials i posteriorment ha mantingut una trobada amb militants i simpatitzants a la seu del partit-, ha destacat que el debat electoral del dilluns ha suposat un punt d'inflexió en la campanya. “Vam veure el debat de la decència. I la decència és sinònim d'honradesa, honestedat, transparència i també de dignitat.” El portaveu socialista ha emfatitzat la necessitat de recuperar la dignitat en les polítiques que duu a terme el Govern. “En un país on hi ha tantes persones que ho passen malament no és decent posar copagaments als medicaments del pensionistes, rebaixar el nombre de beques i les seves quanties, llevar l'atenció sanitària als immigrants en situació irregular; no és decent retallar el que es dedica a combatre la violència de gènere.” Enfront d'aquesta realitat ha defensat la necessitat que el “proper Govern sigui el de la decència. Necessitem un President del que sentir-nos orgullosos, un President que estigui a l'altura de la dignitat de la majoria dels espanyols i espanyoles; no un president que sigui un problema per a Espanya.”

 
Un altre concepte que Antonio Hernando ha destacat és el de la memòria, “no tan sols la històrica; també l'actual, la memòria dels últims 4 anys. Sol pregunteu, a la vostra família als vostres amics als vostres veïns, si estan millor que fa 4 anys. Als pensionistes, a els qui li ha pujat la pensió 1,2.3 euros,” mentre han de pagar bastant més pels medicaments. O “als joves, a els qui els vam dir que estudiessin, que es formessin i ho van fer. I ara o estan a casa dels pares o han hagut d'emigrar, molts d'ells amb títols universitaris.” En definitiva “no es tracta de convèncer a ningú, es tracta que la gent pensi com està i que digui a quantes persones coneix que estigui molt millor…”

 
Finalment el portaveu del Grup Socialista al Congrés de Diputats ha emfatitzat el “orgull de ser socialista, del que ha estat aquest partit per tantíssima gent: la principal palanca per canviar les seves vides, la principal palanca per generar igualtat d'oportunitats, per produir Benestar.”