IMG_1836

Àngela Caules serà la nova consellera del Grup Socialista en substitució de Joana Caules

Àngela Caules foto bonaLa Secretària General del PSOE  d’Alaior, Àngela Caules serà qui substitueixi a la Consellera Joana Caules. En aquests moments el  PSOE  Menorca està tramitant la renúncia de Guillem Garcia Gasulla (per la voluntat de dedicar-se exclusivament al Congrés en un moment en què resulta més important que mai vista, per exemple, la marginació a què els Pressupostos Generals de l’Estat sotmeten a Menorca), així com les de Elvira Badia i Vicente Fontestad per motius laborals i personals.

 

A més del seu càrrec orgànic com a Secretaria General dels socialistes alaiorencs, Àngela Caules és una persona amb una important experiència tant en l’àmbit municipal com insular, per la seva condició de regidora del Grup Socialista a l’Ajuntament d’Alaior durant dos mandats i com a ex-consellera insular de Cooperació Local i Esports, membre de l’anterior equip de Govern.

 

Des del PSOE Menorca volem mostrar el nostre agraïment per la gran feina realitzada durant els tres anys de mandat per la consellera Joana Caules. Una tasca fonamentada en la defensa dels valors progressistes i d’esquerres en els àmbits dels que s’ha encarregat (educació, formació, ocupació, cultura i patrimoni) i en la voluntat d’assolir acords en benefici de tota la ciutadania de Menorca. També s’ha de destacar l’esforç de la consellera per compatibilitzar la seva tasca professional amb les responsabilitats com a membre del Grup Socialista al Consell, sempre des de la màxima dedicació en defensa dels  valors de l’equitat, la justícia social, uns serveis públics de qualitat i en la necessitat que la primera institució de Menorca respongui a les necessitats de la ciutadania i estigui al costat dels qui pitjor ho estan passant