El PSOE exposa els fets que desmenteixen les últimes declaracions als mitjans de Pere Moll

Pere Moll declarava avui a Ib3 ràdio “que sí hagués acceptat anar-se’n mesos enrere”. De fet, diu que “va proposar deixar la batllia un any abans, el 2018, per cedir el seu lloc a Mar Ameller, però que el partit no ho va acceptar”. Davant aquesta fal·làcia de Pere Moll, el PSOE exposa en aquest comunicat que els fets no han succeït tal i com ell declara i així ho deixem en constància.

Des de la gestora es vol deixar en evidència que aquest aclariment que Pere Moll fa és totalment fals, ja que mai no ha comunicat la seva intenció d’anar-se’n de la batllia el 2018 a cap membre de la gestora, ni verbalment ni formalment. Tampoc ho ha fet a cap de les dues Assemblees celebrades, la primera el 23 de febrer i la segona el 6 de març.

Altres proves fefaents que corroboren que Pere Moll menteix en aquesta qüestió, són els titulars que han anat sortint a premsa. Dia 27 de febrer d’aquest mateix any, es publicava que “el batlle no accepta la proposta de renuncia”. Un dia després, 28 de febrer, sortia que “Pere Moll, disposat a governar per decret si es queda sense regidors”, mentre que el 3 de març presentava un comunicat on es feia pal·lès el recolzament al batle de 6 dels membres que conformaven la llista del PSOE Es Migjorn.

Un altre exemple de contradicció ve determinat per la carta que va enviar a la gestora el passat dimecres en resposta al requeriment sol·licitat per Maria José Camps. En aquesta exposa que “no puc acceptar que la meva sortida de la Secretaria General i de la batllia, que estic disposat a negociar amb unes altres condicions i terminis (...)” i a Ib3 ràdio, avui, ha declarat tot el contrari. Ha desmentit que estava disposat a negociar la seva sortida. Per tant, arribem a la conclusió que Pere Moll és víctima de les seves pròpies mentides.