137043

El club de futbol femení C.F. Sporting Mahón serà el guardonat pel premi “Menorca per la Igualtat”

Les integrants del Grup de Dones del PSOE d’Es Mercadal i Fornalls han decidit que el premi d’aquest any “Menorca per la Igualtat” sigui per l’equip femení de futbol C.F. Sporting de Mahón, el primer equip femení de futbol sala durant la temporada 2004-2005.

Durant quatre anys va jugar la competició autonòmica com equip de futbol sala, fent-se campiones de les Illes Balears i ascendint a 2ª Divisió Femenina, tot i que el club arriba a un acord de renunciar de l’ascens per formar l’equip de futbol 11 femení.

Tot i les circumstàncies geogràfiques de l’Illa i el poc número de jugadores dedicades a aquest esport, gràcies a la seva dedicació, constància i voluntat, van aconseguir l’ascens a la segona divisió nacional femenina.

Per tots aquests motius, l’equip de futbol femení Sporting de Mahón serà guardonat pel premi “Menorca per la Igualtat”, perquè estan demostrant que és possible tenir un equip femení i perquè la competició femenina existeix, demostrant, alhora, la igualtat que aquest fet suposa amb els equips masculins.

Per altra banda, des del PSOE d’Es Mercadal i Fornells han convocat un premi de caràcter anual i que serà entregat a alguna persona del PSOE Menorca que hagi estat imprescindible en la vida política de l’Illa. Així, enguany serà Joana Barceló la guardonada en aquesta categoria, per ser una dona “treballadora i compromesa amb tots els menorquins i menorquines”.